Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Beletörődés, esélyadás vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beletörődés, esélyadás vagy továbblépés?

Figyelt kérdés

Biztosan, sokan voltak már abban a helyzetben, hogy van egy A férfi és a B férfi.

A: a gavallér, aki leveszi a nőt a lábáról, mindent megad az ágyban, csak amikor el kellene köteleződni, ott állsz megalázottan és azt mondod, márpedig én soha többé nem akarok szerelmes lenni.

B: mindent megtesz, hogy boldog légy, el akar köteleződni, de nem tudod őt úgy szeretni, mint A-t, mert nem látod benne a férfit. B kis félénk tesze tosza.

Az a legnagyobb baj, hogy B-t le is ülteted, elmondod neki, hogy B, én nagyon szeretlek, mint embert, de nem érzem irántad a szerelmet, ami nekem rossz és hosszú távon neked is rossz lesz, ezért kérlek ne házasodjunk össze. B pedig állandóan azt mondja, adjunk ennek egy esélt, bízok benne, hogy majd megszeretsz.

Most az a kérdés, hogy mert 32 éves nő az ember, akkor törődjön bele, hogy már sosem fog olyan kapcsolatban élni, ahol a férfi és nő is szerelmesek egymásba? Kb mindenki azt mondja nekem, mit akarok már ez élettől, örüljek már B-nek, hiszen szeret és jó egizisztenciája van. Ez odáig rendben van, de B-t sem érdekli, hogy ez a másiknak nem jó.

Számomra fontos a házasság, de az a baj, minél jobban erőltetem magam, hogy B-ben meglássam a férfit, annál jobban nem megy. B egy kedves , törődő férfi, de nem jött a szikra.

Nem tudom mi a megoldás. Biztonságra vágyom, ez igaz, de nagyon hiányzik az, hogy nem vagyok belé szerelmes.

2022. máj. 24. 10:46
1 2 3 4 5 6
 41/59 harebell ***** válasza:
100%

Ha egyszer nem látod férfiasnak (a személyiségét, viselkedését sem!), szerintem akkor se fogod, ha lead pár kilót. Kicsit jobban fog tetszeni külsőre, jobban fogsz vonzódni hozzá, de erre alapozni egy házasságot?

Eddig azt mondtad, hogy nem látod esélyét, hogy kialakuljon vele szerelem, most azt, hogy akár lehetne is, ha fogyna. Ez komoly? Nem azt mondom, hogy nem lehet ez is egy fontos szempont, de ne ezen múljon már, hogy összekötöd-e valakivel az életed.

2022. máj. 24. 12:30
 42/59 anonim ***** válasza:
66%
Álszent dolog azt mondani hogy külső nem számít. Ha valakinél nincs meg legalább egy minimum vonzalom , akkor azt megette a fene. Igenis 3 naponta 1-2 órát mindenki tud edzeni. A te feladatod az lenne hogy ez valahogy úgy kommunikáld felé , hogy abból legyen tényleges eredmény.
2022. máj. 24. 12:33
 43/59 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is álszent dolog. Ha nem is 1-2 órát, de minden másnap fél óra negyven perc is elég. Mondjuk ő hamar tud fogyni. Akkor kérdeztem is tőle, hogy remélem nem éhezett. Egyébként stresszevő sajnos. Ezt ő mondta nekem, hogy így reagál a stresszre. Mondtam neki, hogy ilyenkor menjen biciklizni. Meg zavarja, hogy kopaszodik. Ez csak őt zavarja. Szerintem a kopaszodásnál rosszabb az a meghízás.
2022. máj. 24. 13:02
 44/59 A kérdező kommentje:

Ha egyszer nem látod férfiasnak (a személyiségét, viselkedését sem!), szerintem akkor se fogod, ha lead pár kilót. Kicsit jobban fog tetszeni külsőre, jobban fogsz vonzódni hozzá, de erre alapozni egy házasságot?

- ez nem teljesen így van.

Tényleg nagyon jól tud kinézni, ha odafigyel magára. Én erősítem benne azt, hogy jól néz ki úgy.

2022. máj. 24. 13:05
 45/59 anonim ***** válasza:
70%

Erről a klasszikus vicc jutott eszembe a sok emeletes áruházról, meg a nőről, aki felment a legfelső emeletre...

Kislány, a macsó férfi soha nem lesz érzelmes és az érzelmes férfi soha nem lesz macsó.

A rózsaszín köd előbb-utóbb úgyis elmúlik. Ha azon kívül nincs semmi, akkor úgy jársz, mint a macsóval. Ha meg eleve nincs rózsaszín köd, akkor mindent tisztábban látsz. A jó házasság alapja NEM a szerelem, hanem a kölcsönös tisztelet és a szeretet. Ismerek olyan párt, ahol nem voltak szerelmesek egymásba, de már régóta nagyon szerették egymást és nagyon boldogok.

A legjbb, amit tehetsz ebben a helyzetben az az, hogy nem álltatod B-t, hanem szakítasz vele. Így megadod neki az esélyt, hogy egy normális nőt találjon. Mert ha összeházasodtok, abból az lesz, hogy te továbbra is a nagy rózsaszín szirupot fogod várni, aztán jön majd egy újabb macsó, akivel meg fogod csalni, szerencsétlen meg nem fogja érteni, miért lett felszarvazva, mikor mindent megtesz érted.

2022. máj. 24. 13:37
 46/59 anonim ***** válasza:
79%

"Nekem ő kedves, aranyos mindig számíthatunk egymásra. Ez is egy ok, amiért próbáltam , próbálok esélyt adni annak, hogy legyenek majd olyan érzelmek felőlem, amit megérdemel."

Tehát friendzone-ba tetted a srácot, de azért még csöpögteted belé a reményt. Ez a legaljasabb dolog, amit elkövethetsz egy ilyen lelkületű férfivel.

Én is hasonló érzelmes férfi vagyok és rengetegszer átéltem ezt. Reménykedtem, hogy lehet valami mert ködösen fogalmazott a nő, pedig ugyanúgy nem kellettem neki, mint ahogy neked sem kell B.

Csak ritkán fordult elő az, hogy egy nő nyíltan megmondta, hogy nem. Az ilyeneket tiszteltem, mert legalább nem hitegettek.

2022. máj. 24. 13:44
 47/59 A kérdező kommentje:
Akkor utolsó te nem hiszel a szerelemben. Nem a szirupot várom. Számtalanszor mondtam neki, inkább szakítsunk. Nem tudom miből gondolod, hogy nem adom meg az esélyt neki.
2022. máj. 24. 13:46
 48/59 A kérdező kommentje:
Neki is mondtam, hogy nem. De szinte tudtam előre, a kérdés kiírásánál, hogy aljas csakis én lehetek. Megmondtam neki, szeretnék időt kérni, mert nem vagyok túl az előző dolgon. Nem tudom, hova siet így ennyire mindennel. De szemétláda csakis én lehetek.
2022. máj. 24. 13:49
 49/59 anonim ***** válasza:
100%

#47: Az első barátnőmbe fülig szerelmes voltam. No, hát ő csak élvezte, hogy van egy bolond, aki fut utána. Aztán mikor elmúlt a rózsaszín köd, akkor rájöttem, hogy igazából semmi értelme vele maradnom.

Azóta egyik kapcsolatomban sem volt nagy szerelem, de mind sokkal jobb volt, mint az első.

B-t csak úgy tudod lezárni, ha teljesen megszakítod vele a kapcsolatot. Nem, nem lehettek barátok sem, mert ő mindig hajtani fog rád.

2022. máj. 24. 13:54
 50/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szemét, csak döntésképtelen. Szerinted ezt nem kellett volna 11 hónap alatt eldönteni? Te azóta nem vagy túl a másik kapcsolaton?

11 hónapja? Nem 11 napról van szó, lett volna időtök megbeszélni.

Hogy van az a klasszikus vicc az sok emeletes áruházról, meg a nőről, aki felment a legfelső emeletre...? Most furdal a kíváncsiság :)

2022. máj. 24. 13:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!