Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Beletörődés, esélyadás vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beletörődés, esélyadás vagy továbblépés?

Figyelt kérdés

Biztosan, sokan voltak már abban a helyzetben, hogy van egy A férfi és a B férfi.

A: a gavallér, aki leveszi a nőt a lábáról, mindent megad az ágyban, csak amikor el kellene köteleződni, ott állsz megalázottan és azt mondod, márpedig én soha többé nem akarok szerelmes lenni.

B: mindent megtesz, hogy boldog légy, el akar köteleződni, de nem tudod őt úgy szeretni, mint A-t, mert nem látod benne a férfit. B kis félénk tesze tosza.

Az a legnagyobb baj, hogy B-t le is ülteted, elmondod neki, hogy B, én nagyon szeretlek, mint embert, de nem érzem irántad a szerelmet, ami nekem rossz és hosszú távon neked is rossz lesz, ezért kérlek ne házasodjunk össze. B pedig állandóan azt mondja, adjunk ennek egy esélt, bízok benne, hogy majd megszeretsz.

Most az a kérdés, hogy mert 32 éves nő az ember, akkor törődjön bele, hogy már sosem fog olyan kapcsolatban élni, ahol a férfi és nő is szerelmesek egymásba? Kb mindenki azt mondja nekem, mit akarok már ez élettől, örüljek már B-nek, hiszen szeret és jó egizisztenciája van. Ez odáig rendben van, de B-t sem érdekli, hogy ez a másiknak nem jó.

Számomra fontos a házasság, de az a baj, minél jobban erőltetem magam, hogy B-ben meglássam a férfit, annál jobban nem megy. B egy kedves , törődő férfi, de nem jött a szikra.

Nem tudom mi a megoldás. Biztonságra vágyom, ez igaz, de nagyon hiányzik az, hogy nem vagyok belé szerelmes.

2022. máj. 24. 10:46
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%
Együtt voltál B-vel valaha ? Mennyi időre? És miért ?
2022. máj. 24. 11:34
 22/59 A kérdező kommentje:
Eddig is azt írtam, igen. 11 hónapja vagyunk együtt. Nekem ő kedves, aranyos mindig számíthatunk egymásra. Ez is egy ok, amiért próbáltam , próbálok esélyt adni annak, hogy legyenek majd olyan érzelmek felőlem, amit megérdemel. De nagyon sokszor érzem azt, hogy ő is, én is jobbat érdemlünk.
2022. máj. 24. 11:35
 23/59 anonim ***** válasza:
100%

#16:

"Leírtam, nincs hülyítve"

Nőként mondom, hogy nekem már ez hülyítés kategória. Mert ha én biztos vagyok abban, hogy valakire nem tudok felnézni férfiként akkor EGYSZER leülök vele és elmagyarázom hogy nincs meg a kémia. De csak egyszer és szépen, szeretettel elköszönünk egymástól.

Te meg foglalkozol vele, tartjátok a kapcsolatot, hagyod hogy győzködjön, kitaláljon mindenféle verziót hogy miért legyél vele. Tehát esélyt teremtesz neki a reménykedésre. Sokkal tisztességesebb lenne elvágni minden szálat vele, hogy ő se reménykedjen tovább.

Külső szemlélő szemével ez úgy tűnik mintha élveznéd hogy van egy rajongód, de közben meg visszautasítod (nem sértésnek szántam, de tényleg olyan).

Szerintem határozottan el kellene döntened hogy mit akarsz, és kitartani az elhatározásod mellett. Ha nem kell B, akkor meg kell szakítani vele a kapcsolatot, hogy ő is tovább tudjon lépni.

Szerintem neked egy C verzió lenne a megoldás.

2022. máj. 24. 11:37
 24/59 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy B sosem alázott meg , sosem bántott úgy, mint A. Sőt nem bánt meg engem. A-t lángoló szerelemmel szerettem, soha senkit előtte és utána sem így.

B azt mondta, megérti a csalódásom, ezért is türelmes velem. Pedig annyiszor elmondtam neki, hogy keressen mást, mert lenne rá esélye, ne pazarolja rám az idejét.

Én meg szomorú vagyok nagyon, mert úgy érzem, nem lesz már az életemben szerelem.

2022. máj. 24. 11:38
 25/59 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért jöttél össze vele a legelején? Akkor mit éreztél? Szerelmet vagy szeretetet? Ha nem szerelmet akkor miért jöttél össze vele. Ha szerelmet akkor az meg nem múlik el. Kívülről úgy tűnik , hogy a sok csalódás után ki akartad próbálni egy olyan emberrel akivel megbízol de nem vagy belé szerelmes. Ez így nem tűnik túl szép dolognak. Várom hogy rácáfolj a kívülről alkotott képre.
2022. máj. 24. 11:38
 26/59 A kérdező kommentje:
Értem utolsó. Bár sokszor könnyű így a fotelből írni, egyáltalán nem hülyítem, akármennyire is hihetetlen. B is felnőtt ember elvileg, akinek át kell ezt gondolni. Neki is megvan az esélye arra, hogy elgondolkodjon, kell-e olyan ember az életébe, aki nem szereti szerelemmel viszont. Ami miatt nem akarjuk a kapcsolatot megszakítani, az, hogy mi mindent megtudunk egymással beszélni.
2022. máj. 24. 11:40
 27/59 A kérdező kommentje:
25-ös. A legelején elmondtam neki, nincs meg a szikra, és szerintem elég, ha beszélgetünk és ne erőltessünk semmit. Azért adtam neki esélyt, mert annak idején A-val sem azonnal jött a szikra, hanem kb 2-3 hónap múlva. Persze tudom én, hogy a Te szemedben is én vagyok a szemét nő. Vagyis ez így jön le. De nem biztos, hogy jól érzem.
2022. máj. 24. 11:43
 28/59 harebell ***** válasza:
100%

"az emberek olyanok, hogy egy 32 éves nő már selejtnek számít"

Én szintén pont 32 vagyok és nem ezt tapasztalom, hacsak nem a gyakoris kommentelők egy részére gondolsz "emberek" alatt. Ha a család is piszkál, sajnálom, de meg kell tanulni kezelni, ha baráti kör, akkor meg le kell őket építeni, mert toxikusak. Fiatal vagy, ha lendületesebben és pozitívabban állsz hozzá a saját életedhez, alakítod a sorsod, nem csak sodródsz, felvállalod magad és felelősséget vállalsz, senki nem fog csak a korod miatt selejtnek nézni, aki meg igen, az őt minősíti. De ha benne ragadsz egy számodra nem kielégítő kapcsolatban, ha már most fásultan beletörődsz az akár élethosszig tartó boldogtalanságba egyszerűen azért, mert nem mersz lépni, ha nem becsülöd magad annyira, hogy megadd magadnak az esélyt a normális kapcsolatra, akkor mit vársz? Nem értelek, minden porcikád tiltakozik ez ellen a kapcsolat ellen. Nem kell megalkudnod, senki nem kényszerít, zárd le ezt az egészet és építs önbizalmat. Ha kell, keress terápiás segítséget, mert ez nagyon nem egészséges így.

2022. máj. 24. 11:45
 29/59 anonim ***** válasza:
100%
továbbra sem értem a logikát , hogy miért jöttetek össze a legelején. Már ne is haragudj de azért mert neked éppen szerelmi bánatod volt... Látom amit írsz , látom hogy nem hülyíted , szerinted. Az aki mindent meg akar tenni a kapcsolatért , az nem fog téged dobni ha lát 1% esélyt is a jövőre. Ő körülbelül így érezheti magát 1% ezért kitart. A kommenteimben nem támadni akarlak , csak meg szeretném érteni a logikádat. Valószínű azért tudom beleélni magam ebbe az egészbe , mert voltam már a B helyében. Ez a sztori amit írsz kb az én életemről is szólhatna.
2022. máj. 24. 11:45
 30/59 anonim ***** válasza:
100%

bocsi időközben már látom megírtad a választ. Egyáltalán nem tartalak szemét nőnek. De értsd meg hogy B nem fog lépni , ő téged akar. Te viszont nem őt akarod , ezt sokszorosan leírtad. Ne áltasd őt ha nincs remény , és vess véget ennek te. Azzal is áltatod hogy együtt vagytok miközben nem szereted.

Ha eléggé felnőtt a másik fél is , maradhat ez barátság , és így talán nem veszíted el.

2022. máj. 24. 11:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!