Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek szerint nem is szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint nem is szerettem ha már úgy érzem tovább tudok lépni és ismerkedni?

Figyelt kérdés

Az exemmel 1 evig voltam egyutt, nyugodt kapcsolat volt, nem bantottuk soha egymast direktbe, viszont a srac engem soha nem szeretett igazan. Nem bokolt, nem torodott velem, en folyton csak mentettem a kapcsolatot, torodtem vele amit egy pillanatig se kaptam vissza (majd o kozolte hogy elkezdett masokra vagyni)

Bennem ez akkora 180 fokos fordulat volt, hogy egybol szakitottam vele. Azt hitte majd ezt is elfogom neki turni. Nagyon sokat nyeltem abban a kapcsolatban, kezdve az anyjatol, ahogy elhanyagolt engem...

Eltelt ket honap es nagyon jol vagyok, mar ismerkedek. Ha eszembe is jut, azt a felesleges idot sajnalom amit ra pocsekoltam, ahelyett hogy kerestem volna olyat aki nem csak el van velem hanem szeret ugy igazan. Magamnak is be kellett valljam hogy nem voltam szerelmes, de megszerettem, es nekem akkoriban ennyi eleg volt.

Normalis ket honap utan mar ismerkedni? Vagy meddig kellene gyaszolni?

En ezt a kapcsolatot mar nem tudom hova gyaszolni mivel tudom en mennyit raktam bele es mennyit nem kaptam vissza. Nem szeretnek honapokat sirankozni rajta...amikor igazan szerelmes voltam masba par eve, na azt nehez volt elengedni...de akkor hogytudok egy evet mar ilyen hamar lezarni?

2022. ápr. 9. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Megvolt, ami lehetett, lépjünk tovább.
2022. ápr. 9. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Majd az első ismerkedési kudarcoknál lehet visszaesel. Akkor kell inkább erősnek lenni.
2022. ápr. 9. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy, jól csinálod. Szerintem felesleges lenne tovább gyászolni, vagy gyászolni egyáltalán, majd a pasi gyászol téged :D mikor leesik neki, hogy már tényleg nincs rá szükséged.

Biztos hamar találsz egy sokkal jobbat, úgyhogy no para.

2022. ápr. 9. 22:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Sírtam,igen. Sokat. De az ember egy idő után elfárad a kapcsolatban, főleg ha hozzàdvágják hogy másra vágyik, miközben szívedet lelkedet belerakod a másiknak, de vissza semmi se jön...
2022. ápr. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!