Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek ismerkedni?
Van köztetek olyan, aki kifejezetten szeret ismerkedni? :D
Én szívem szerint átugranám az ismerkedős részt, de persze ezt nem lehet.
Ugyanazokat a köröket lefutni mindenkivel, elmondani 100x ugyanazt magamról, izgulni, hogy meglesz-e az összhang a másikkal, tetszeni fog-e élőben, stb-stb. Van olyan, aki ezt kifejezetten szereti?
Velem van a gond, hogy semmi kedvem ezekhez a körökhöz? :D
Nem, kifejetten utálom. Hülye ismétlődő kérdések, kiábrándítóan unalmas válaszok.
Randizni szeretek.
Gyűlölöm. Randizni is kimondottan utálok.
Nem véletlen vagyok már 2,5 éve szingli. :)
Igen a legjobban lenne beleugrani abba a fejezetbe mikor már egymás karjaiban fekszetek az ágyon és együtt nézitek a csillagok háborúját.
De a kötelező köröket le kell futni.
Viszont az a baj, hogy erre sokan valami rettenetesen lusták, és inkább maradnak benne egy rossz kapcsolatban....mert jajj az olyan sok idő energia...
Ha utálod ezeket a köröket, akkor gyere át dugni. Végülis gondolom nem zavar hogy vadidegen vagyok, mert utálsz ismerkedni.
Viccen kívül: mégis honnan tudnád meg hogy valaki szimpatikus-e, normális-e, összeilletek-e, ha nem ismerkedsz vele legalább valamennyit?
Én mondjuk nem ismerkedek mert utálnak a nők, de ettől még nem jelenti azt hogy nem érdekelne ha úgy adódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!