Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem szerettek online ismerkedni?
személytelen és tényleg sok a gyökér...
ettől még ott ismertem meg valakit, akivel nemsokára randizom és már volt kapcsolatom netről. De ettől még nem tartozik a kedvenceim közé... legyetek merészek és lépjetek személyesen, akár egy buszon is:) Szüleim pl egy villamoson ismerkedtek meg:P
Mert vannak olyan dolgok egy férfiban amik apróságok, de nagyon fontosak. Pl a rezdülései, a gesztusai, az illata, a kiállása... ez neten nincs meg. És ezek olyan dolgok, amik ha nem tetszenek benne, akkor az egész férfi sem tetszik.
Neten pedig ezt nem tudom letesztelni és értékelni.
Jobb szeretem látni, érezni azt a férfit akitől akarok valamit.
de egy randi után már igen:)
és még annyi, hogy ilyenkor elképzeled a legjobb formáját, beleéled magad és mikor eljön az 1. randi csalódsz. Mégha kicsit is, de csalódással indul a randi, innen még lehet tök jó a végére...
/ez olyan, mint egy jó könyvnél. ha elolvasod, imádod, majd megnézed a filmet és puff minden összedőlt:D/
azért nem ennyire drasztikus:) de biztos érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!