Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok év után,mennyire kívánjátok a párotokat?
15 éve vagyunk együtt a párommal, házasok és gyerek is van. Nem kívánom egyáltalán a férjem, ez miatt sokat veszekedünk, próbáltuk megbeszélni de nekem nem megy a szeretkezés. Néha szeretkezünk de az is kényszerből részemről, mindent próbáltam de nem megy.
Nők, lányok, asszonyok voltatok ti is így, meg változik ez??
A szexet kívánom de őt nem. Szeretem őt, de olyan érzésem van mintha bele fásultam volna.
Régen mindennap szexeltem volna vele. Volt egy időszak mikor nagyon féltékeny volt,okot nem adtam de annyira idegesített a sok kérdéssel hogy azóta érzem ezt
Én se kívànom.
Tisztességes vagyok nem csalom meg soha nem tenném meg de akkoris ezt érzem.
Egy hasonlóan elszürkült, érzelmileg ellaposodott kapcsolatban pont annyira kívánják egymást a felek mint ti. Ti már csak érdekszövetségben vagytok a gyerek miatt, nem egymást szerető pár, hanem lakótársak (a lakótársad is tisztelheted, felnézhetsz rá emberileg csak éppen nem kívánod ezért nem dugsz vele).
Tegyétek meg a gyerek érdekében hogy nem hagyjátok teljesen zátonyra futni a házasságotokat hanem felkerestek egy jó párterapot. Talán még meg tud valamit menteni a helyzetből.
Jó volt a szex vele, van amikor most is jó. Keveset vagyunk kettesben, igaz már 12 éves a gyerek ez nem lenne akadály!A párom sokat dolgozik sokszor stresszes a munka miatt, olyankor mindenért piszkál és akkor szexelni akar, de a piszkálodás miatt elmegy minden kedvem. Most is nagy terveink vannak ami nemsokára megvalósul.
Lehet az is gond, hogy 12 éve egy szobában alszunk a gyerekkel, mivel nem álltunk úgy anyagilag hogy nagyobb lakást építsünk. Legtöbbször úgy oldottuk meg az együttlétet,hogy valahova elmentünk ketten, vagy a fürdőben éjszaka vagy a konyhában, de már nagy a gyerek és nem szeretném ha észre venné, ezért sokszor vissza utasitottam és azóta kezdtem érezni, hogy már nem is kívánom őt. Ez jövőre változni fog mert költözünk el ebből a környezetből amit soha nem szeretem, és lesz saját lakásunk.Akkor remélem változni fog minden.
Dolgoztunk, ahol mi lakunk elég nehéz a megélhetés sajnos.
Most lesz meg az eredménye a munkánknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!