Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok év után,mennyire kívánjátok a párotokat?
15 éve vagyunk együtt a párommal, házasok és gyerek is van. Nem kívánom egyáltalán a férjem, ez miatt sokat veszekedünk, próbáltuk megbeszélni de nekem nem megy a szeretkezés. Néha szeretkezünk de az is kényszerből részemről, mindent próbáltam de nem megy.
Nők, lányok, asszonyok voltatok ti is így, meg változik ez??
A kérdés az, hogy a kapcsolatotok mely egyéb területein figyelhető meg komoly hiányosság, már csak a múltból való bőségre visszaeredeztetve?
Gondolom ez sok tényezős dolog, ami miatt ez kialakult, nem puszta félállatias ösztön biológia.
10 ev volt a leghosszabb kapcsolatom, vegig kivantuk egymast. Szakitas utan is talalkozgattunk egy ideig es szex is volt.
(Egyebkent ilyen sztorik vannak kb mindenhol es csodalkoztok, ha sok ferfi nem erolteti a hazassagot? Miert erne ez meg?(
A férjedet nem kívánod, vagy a szexet magát nem kívánod?
Szoktál masztizni?
Nálam ugy alakult hogy a nem kívánás után már egyenesen undorodni is kezdtem tőle és szakitottam.
Téged mi tart ilyen mellett? A 15 év?
Csak mert az olyan mimt a fuggő szerencsejatekisaknál. Ha már beleöltem x milliot a gépbe, akkor már nem szállok ki, hátha visszajön valamennyi.
Ez a gondolkodás helytelen. De tőzsdén is tanítják a brókereknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!