Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választanod kellene a párod, és az újszülött gyereked közt akkor kit választanál?
Amikor szültem, megkerdeztem ha menteni kellene valakit kettőnk közül akkor kit mentene?
A válasza az volt hogy engem.
Egy pillanatra elszomorodtam, de megmagyarazta.
Azzal magyarázta hogy Gyerekünk lehet 100,de belőlem csak 1 van.
Kérdező, te fogyatékos vagy? Hogy jön ide, hogy akar vagy nem akar gyereket, vagy megbánná-e, ha nem akarna?
Arra utaltam, hogy ha még nincs gyereke, érthető, hogy azt gondolja, egy újszülötthöz nem kötődik az ember, mint egy idősebb gyerekhez. De akinek van gyereke, az tudja, hogy nem a gyerek korától függ, bármennyire is logikusnak tűnik elsőre. Ennyi. Egy pillanatig nem firtattam, hogy ki akar vagy nem akar gyereket, és ki mit bánna meg. Veled ellentétben én a kérdés témájánál maradtam.
12. "Kérdező, te fogyatékos vagy?"
Te meg bunkó.
Most én érveltem "konstruktívan".
"Férfiaknál ez nem nagyon áll fenn a valóságban"
Mármint?
Ilyen választása az embereknek ritkán van, még az égő házban sem egyértelmű a kérdés, mert a pánik mindenkire másképp hat.
Nem értem, hogy miért állhatna ez fent a nőknek a valóságban gyakrabban! Lehetne ez kérdés abortusz/párkapcsolat relációjában, és bár 11-es kommentje tök cuki, de szüléskor ez nem felmerülő kérdés, mindig az anyát mentik, és ha ez ideális körülmények között történik, a kórházban függetlenül ott van egy másik stáb a babának, tehát ha életképes mindent megtesznek érte.
Attól függ, hogy milyen szituációban. Ha a szülőágyon kell döntenem, hogy a feleségem, vagy a baba, akkor a feleségem.
Ha megromlott a viszonyunk mondjuk és úgy kéne döntenem, akkor egyértelműen a gyerekem.
Más helyzetet nem igazán tudok elképzelni erre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!