Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha választanod kellene a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választanod kellene a párod, és az újszülött gyereked közt akkor kit választanál?

Figyelt kérdés
Férfiaknál ez nem nagyon áll fenn a valóságban de nők ilyen jellegű válaszait is szívesen veszem. :)

#élet halál kérdés
2022. máj. 6. 15:55
1 2 3
 1/29 Lachesys ***** válasza:
87%
Úgy hogy nincs gyerekem most az mondom a páromat. 🤷 Aztán ki tudja, majd anyaként lehet mást írnék. De pl a párom sose bocsátaná meg hogy nem a leendő gyermekünket választom 😅 szóval ez patthelyzet.
2022. máj. 6. 16:01
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én anya vagyok már, így azt mondom, hogy a gyereket. De elég nehezen tudok elképzelni ilyen helyzetet egyébként.
2022. máj. 6. 16:05
 3/29 anonim ***** válasza:
57%
Én férfiként azt mondom hogy a páromat..gyerek még születhet, de örökbefogadni is lehet. Viszont a páromból csak egy van, akit nem akarnék elveszíteni.
2022. máj. 6. 16:10
 4/29 anonim ***** válasza:
74%
3: a gyerekedből is csak egy van. Születhet másik, de az nem ugyanaz a gyerek, nem fogja pótolni. Ennyi erővel párod is lehet másik.
2022. máj. 6. 16:11
 5/29 A kérdező kommentje:
4. Most miért kell bántani?
2022. máj. 6. 16:16
 6/29 anonim ***** válasza:
81%
A páromat. N
2022. máj. 6. 16:18
 7/29 anonim ***** válasza:
63%
Jézusom, kérdező. Nem bántottam, csak mondtam egy ellenérvet az érveire. Ezt hívják konstruktív vitának :D
2022. máj. 6. 16:18
 8/29 anonim ***** válasza:
25%

4

De itt most egy újszülöttről van szó, nem kisgyerekről, tiniről vagy fiatal felnőttről..mert ezesetben más lenne a szitu és lehet hogy nehezebben döntenék.

2022. máj. 6. 16:19
 9/29 anonim ***** válasza:
78%
8: ha nincs még gyereked, akkor megértem, hogy ezt gondolod.
2022. máj. 6. 16:21
 10/29 A kérdező kommentje:

9. Miből gondolod hogy ugyanúgy érezne mint te?

Mindenkinek el szokták mondani aki nem akar gyereket hogy majd így meg úgy fogod bánni. Biztos vagyok benne hogy sokan vannak akik nem bánják meg, akkor is ha van aki igen.

2022. máj. 6. 16:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!