Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon kívánom a szexet, igényelném, hogy minden nap ágyba bujjak a férjemmel, viszont szinte mindig elutasít.
Nem tudom mit kéne tennem... megkérdeztem, zavarja-e valami bennem, vagy nem talál már kívánatosnak (szülés után vagyok kb félévvel) vagy szerepjáték stb.
Azt mondta minden rendben van velem, csak szimplán nincs kedve a szexhez, inkább összebújás. Mondjuk már azt sem kapok, csokot sem mondván mindig szex lesz belőle...
De miután én lefektettem a babámat aludni, jól esne legalább egy rendes csók..
Ráadásul emiatt vért izzadok, hogy ne gyújtsak rá (ugye leszoktam a terhesség és szoptatás miatt).
Szerintetek mit tegyek?
Biztos nincs mert egész nap itthon van, ki se mozdul
Elvesztette az állását pár hónapja, azóta kb 3-szor mozdult ki és akkor is csak velem
Az írtad hogy babámat” az ő felelőssége hol marad a gyerek részéről? Nem hiszem hogy véletlen írtad így…
Neki is kéne vele foglalkoznia, akkor nem csak az anyát látná benned… és lenne időd magadra.
"Elvesztette az állását pár hónapja, azóta kb 3-szor mozdult ki és akkor is csak velem"
Depressziós. Ezért nem kívánja a szexet. Aki nem jár sehová az nem lesz jobban. Keresd fel a háziorvost ő talán tud segíteni. Vannak olyan csoportok is akik segítenek neked, hogy elérd nála, hogy változtasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!