Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, titeket nem zavar, amikor a férjetek a fiatal csajokat bámulja?
Más megbámulni más megnézni valakit.
Senki nem járhat csukott szemmel, így mindenkit látunk :)
És a nők is ugyanúgy megnéznek egy jóképű férfit.
Max ezt nem igazán illik ha az ember a párja oldalán sétálgat
#9: Érdekes, nekem soha nem tűnt fel ilyen jelenség.
Inkább arra figyeljenek, hogy a felségük hogyan nézi meg a jó pasikat.
Miért bámulná őket? Ez a te ízlésed!
Lehet, hogy az említett férj a 20 évvel idősebbekre bukik, törékeny barnákra, vagy nagymellű szöszikre.
A férjeknek ritkán forog a fejük, a házastársuk mellett meg sosem, nálad bőven több az érzelmi intelligenciájuk.
"A férjeknek ritkán forog a fejük, a házastársuk mellett meg sosem, nálad bőven több az érzelmi intelligenciájuk."
Ezen nem tudom, sírjak vagy nevessek, de nagyon butának tűnsz. Főleg mert csak sértegetéssel és támadással tudsz érvelni:D Nincs az úgy, mert te azt mondod és amúgy is mindenki más hülye! :D Hát, te sem a legélesebb kés vagy a fiókban, sajnálom a férjedet, ha van.
16
Pedig igaza.
Nem szokás feltünően másokat bámulni, ha ott a társunk.
Mellesleg semmi esélye a korosodó férjnek a fiatal lányoknál. Csak nevetségesség teszik magukat.
Szerintem te már a valakire való ránézést is bámulásnak veszed.
#12:
Milyen naív embert? csak látja valaki, ha a párja másokat bámul, mikor vele van :D
Amúgy meg röhejesek ezek a bámulós taták (bár a feleségük mellett azért nem szoktak bámulni)
Pedig a 12.-nek igaza van. Naivak vagytok, vagy okosak, és inkább nem veszitek észre, így könnyebb az élet.
Mert őszintén, melyik egészséges, hetero férfi ne vizslatná meg pl. ezt a kis finomságot? [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!