Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, titeket nem zavar, amikor a férjetek a fiatal csajokat bámulja?
22 Tudod, finomságos incel, sajnállak. Vagyis inkább szánlak, ez jobb szó. Látszik hogy egy csóringer szerencsétlen életű vagy. És még egy vén pedó is (40 éves vagy, azt szoktad írni).
Maradj csak a szobádban és álmodozz onnan kislányokról, fegyverekről, hatalomról, öltönyökről, Patek Philippe órákról, elvált anyák és gyerekeik veréséről (csak hogy a kedvenc kérdés-témáidat említsem...)
20-as Sokan nem! A linkelt leányzó még hetero férfiként is érdektelen!
Nincs rajta mit bámulni.
Én meg fiatal feleség vagyok, akkor mi legyen?
Nem szoktam észrevenni, hogy titkon, nyálazva bámulna másokat.
Az én férjem nem szokott a jelenlétemben bámulni más nőket. Lehet, hogy megnézi őket, de nem bunkó módon a szemem láttára.
Gyakran járunk el baráti társasággal ide-oda, mások férje esetén sem vettem még ezt észre.
Ismétlem, lehet, hogy megnéznek néha fiatal lányokat, de nem olyan proli férjeink vannak, hogy ezt feltűnően, előttünk tegyék. Ha te ilyen társaságban mozogsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!