Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, titeket nem zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, titeket nem zavar, amikor a férjetek a fiatal csajokat bámulja?

Figyelt kérdés
Szinte mindenhol látni, boltban, utcán, hogy a házas pasik nagy részének szeme kiakad, ha meglát egy fiatal, dögös lányt. Még a legjámborabb pasijé is. Persze van, aki nem csinálja olyan nyíltan, de azért általában észrevehető, hogy forog a fejük. Titeket nem zavar, mikor ezt észreveszitek?
2022. márc. 30. 19:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
97%
Na már csak a finomságos pedó hiányzott 🤦😆
2022. márc. 30. 21:05
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

21.-re.

De igaza van!

2022. márc. 30. 21:07
 23/34 anonim ***** válasza:
86%

22 Tudod, finomságos incel, sajnállak. Vagyis inkább szánlak, ez jobb szó. Látszik hogy egy csóringer szerencsétlen életű vagy. És még egy vén pedó is (40 éves vagy, azt szoktad írni).

Maradj csak a szobádban és álmodozz onnan kislányokról, fegyverekről, hatalomról, öltönyökről, Patek Philippe órákról, elvált anyák és gyerekeik veréséről (csak hogy a kedvenc kérdés-témáidat említsem...)

2022. márc. 30. 21:12
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

20-as Sokan nem! A linkelt leányzó még hetero férfiként is érdektelen!

Nincs rajta mit bámulni.

2022. márc. 30. 21:15
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Én meg fiatal feleség vagyok, akkor mi legyen?

Nem szoktam észrevenni, hogy titkon, nyálazva bámulna másokat.

2022. márc. 30. 21:18
 26/34 anonim ***** válasza:
Mondjuk látszik hogy a tini fiúk irogatnak 😅 Azok meg nem tudják hogy jó szexért nem 20évest kell keresni hanem egy MILF-et aki tudja mit akar ;-)
2022. márc. 30. 21:29
 27/34 anonim ***** válasza:
80%

Az én férjem nem szokott a jelenlétemben bámulni más nőket. Lehet, hogy megnézi őket, de nem bunkó módon a szemem láttára.

Gyakran járunk el baráti társasággal ide-oda, mások férje esetén sem vettem még ezt észre.

Ismétlem, lehet, hogy megnéznek néha fiatal lányokat, de nem olyan proli férjeink vannak, hogy ezt feltűnően, előttünk tegyék. Ha te ilyen társaságban mozogsz...

2022. márc. 30. 21:38
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Amugy ez kit érdekel, de komolyan? Uristen, ránézett egy nőre, most mi lesz. Nem kerítek nagy feneket neki. Se forgolódni nem láttam soha, se feltűnően nyálcsorgargatva bámészkodni mellettem. Ránézett, nagy ügy, fél perc és el is felejti. Mivel emberek közé megyünk, ja, szembejönnek fiatalabbak, idősebbek. Ez miért akkora szám? Egy nő ugyanúgy megnézi a vonzó férfiakat, csak nekünk sajna kevesebb bámészkodni való jut.
2022. márc. 30. 21:42
 29/34 anonim ***** válasza:
Ezen férfjeknek nem ártana néha tükörbe is nézni .d
2022. márc. 30. 21:49
 30/34 A kérdező kommentje:
18: Hiába beszélsz többes számban, egyedül csak te vagy ilyen proli ezen az oldalon. A kommentjeid alapján látszik, hogy ki van olyan intelligencia szinten, mint egy döglött légy. És igen, még mindig nagyon sajnálom a férjedet, hogy ilyen idegbeteg, arrogáns, buta, szánalmas életű "nője" van, aki mások többszörös sértegetésével próbálja felhívni magára a figyelmet:) Na, erre varrj gombot.
2022. márc. 30. 22:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!