Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki megbánta a házasságát? Ha igen miért?
Sokan vannak.
Eleinte elnézik a másik hülyeségeit, aztán kiderülnek a dolgok.. vagy nem úgy alakul ahogy elképzelték. Vagy nem is gondolják komolyan, csak kell a lakás ami az egyiknek van a másiknak nincs stb.
Ezért nem kell akárhogyan és akárkivel összejönni, hát még kellő alap nélkül megházasodni.
Magát a házasságot nem bántam meg, mert volt sok közös élmény, rázós és szép helyzetek.Gyakorlatilag együtt váltunk felnőtté.
Viszont későn ismertem fel, hogy az a szeretet, amivel ő "viszontszeret" engem, nem elég egy normális párkapcsolatban egy nő részéről. Bonyolult lenne belemenni, bele se kezdek.
Lett két szép gyerekünk, azt nagyon bánom hogy nem tudtuk őket normális családban felnevelni, akkor tudom majd megbocsátani magamnak, amikor majd ők egyszer megbocsátják nekem.
A másik amit nagyon sajnálok, azok a legjobb aktív éveim, amit a volt feleségemre áldoztam. Hiába érzem, hogy a Gondviselés kárpótol, azok az évek elmúltak. Talán ha idősebb leszek, már nem fogom sajnálni, de most elvesztegetett éveknek érzem.
Igen, megbántam mert fiatal voltam ,nem ismertem eléggé sztem.
Ez van hulye voltam , nem.is tudok kilépni belőle mert van gyerek es ide az országba csak a férjem köt, a családom mind kikoltoztek.
A ferjem pedig nem engedne a gyerekkel sehova, én hülye voltam, egy ...hogy nem gondoltam át. Dzeretem a gyerekem de ez sakk matt.
Nem valok el mert úgyse engedi a gyereket kulfoldre. Ugyis dzar lenne az életem ha elválnék hisz nem elhetek ott ahol akarok .
Igy nincs mas választásom.
A börton is jobb mert 1x koszabadulsz de ebből..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!