Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan aki megbánta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki megbánta a házasságát? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
jan. 20. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokan vannak.

Eleinte elnézik a másik hülyeségeit, aztán kiderülnek a dolgok.. vagy nem úgy alakul ahogy elképzelték. Vagy nem is gondolják komolyan, csak kell a lakás ami az egyiknek van a másiknak nincs stb.

Ezért nem kell akárhogyan és akárkivel összejönni, hát még kellő alap nélkül megházasodni.

jan. 20. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Félig-meddig, csak magát a házasságot, nem a férjemmel való kapcsolatomat. Teljesen felesleges a papír, nekem meg az esküvő sosem volt egy életcél. Külföldön házasodtunk és soha nem is honosíttattuk, mert egyikünket sem érdekli. Nem tervezek válást, de konkrétan semmi pluszt nem ad hozzá az életünkhöz, viszont felesleges köröket futhatunk ha esetleg mégis úgy alakul, hogy külön folytatjuk. A tulajdonaink nem képeznek közös vagyont mert az ingatlant amiben élünk én örököltem és apukám nevén van, autók mindenkinek a saját nevén, hitel nincs, a gyerekek miatt nem kell bíróság hogy igazságot tegyen mert régen megegyeztünk, hogy ha úgy alakul hogy oldjuk meg őket és teljes az egyetértés, bízom abban hogy sárdobálás nélkül tudnánk kulturáltan együttműködni. A férjem nem magyar és nem beszéli a nyelvet, szóval kereshetik pl hogy kórházba kerültem, azt se tudná mit makognak neki. Jobb érzés volt hivatalosan is szabad embernek lenni, aki mentesül mindenféle bürokratikus szarok alól és ha úgy adódik akkor senkinek nem kell elszámolnia a kudarccal hogy felbonthassa azt, ami befuccsolt. Persze sok boldog évet remélek még az eddigi 10 után, tehát az elsődleges cél együttmaradni, csak erről meg felesleges a bizonyítvány.
jan. 20. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Persze amikor az egzisztencia miatt adamot valasztjak aztan par ev mulva meg mar azert sirnak mert pistivel nem teljesult be a szerelmuk mert fontosabb volt a vagyon , de addigra pisti is felhozta magat anyagilag igy mar sokkal faldalmasabb.
jan. 21. 02:38
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Magát a házasságot nem bántam meg, mert volt sok közös élmény, rázós és szép helyzetek.Gyakorlatilag együtt váltunk felnőtté.

Viszont későn ismertem fel, hogy az a szeretet, amivel ő "viszontszeret" engem, nem elég egy normális párkapcsolatban egy nő részéről. Bonyolult lenne belemenni, bele se kezdek.

Lett két szép gyerekünk, azt nagyon bánom hogy nem tudtuk őket normális családban felnevelni, akkor tudom majd megbocsátani magamnak, amikor majd ők egyszer megbocsátják nekem.

A másik amit nagyon sajnálok, azok a legjobb aktív éveim, amit a volt feleségemre áldoztam. Hiába érzem, hogy a Gondviselés kárpótol, azok az évek elmúltak. Talán ha idősebb leszek, már nem fogom sajnálni, de most elvesztegetett éveknek érzem.

jan. 21. 06:27
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Én szívesen maradtam volna csak élettársi kapcsolatban. De sajnos túl későn tudtam meg, hogy férjem soha nem volt belém szerelmes. Így full felesleges volt összeházasodni.
jan. 21. 08:04
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Igen, mert miután a barátnőm így bebiztosította magát azonnal aszexuálissá vált és a szexistennőből hirtelen apáca lett.
jan. 21. 09:21
 7/10 Szávai István válasza:
18%
Kínos erről beszélni, de: Kertészkedsz ugye, ahogyan otthon tanultad, de jönnek az új kártevő, dióburokfúró légy, a késői fagyok, meg ugye újabb fajok és fajták, tehát utánanézel a szakirodalomban, interneten. Sportolsz is, és mélyebben szeretnéd érteni, ami veled történik, tehát edzésterveket olvasol, a hozzájuk fűzött magyarázatokkal. és lám - lám, segítenek. Mindenféle kalandok után nagy szerelembe esel - ha nem, akkor ne is olvass tovább - összeköltöztök, aztán úgy döntötök, ez már így fog maradni, míg a világ-világ. Csak hát ugye jönnek az apróbb, majd a nagyobb - a munka világa, a gyerekek nevelés - gondok. Megoldásra várnak. Megint csak olvasni kezdesz. Házastársi kapcsolatok szociológiája, pszichológiája. Alex Comfort szerelmi szakácskönyve ( A szex öröme) És segítenek. Na, de honnan tudja az ember, mit kell olvasni? Annyi a megélhetési tanácsadó. Ha mindig szembesítetted a kert, a test valóságát azzal, amiről a szerzők beszéltek, kiderült, ki beszél a valóságról, és ki egy teremtett álvalóságról. Ha nem mentél végig ezen az iskolán: fordulj szakemberekhez tanácsért.
jan. 24. 09:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, megbántam mert fiatal voltam ,nem ismertem eléggé sztem.

Ez van hulye voltam , nem.is tudok kilépni belőle mert van gyerek es ide az országba csak a férjem köt, a családom mind kikoltoztek.

A ferjem pedig nem engedne a gyerekkel sehova, én hülye voltam, egy ...hogy nem gondoltam át. Dzeretem a gyerekem de ez sakk matt.

Nem valok el mert úgyse engedi a gyereket kulfoldre. Ugyis dzar lenne az életem ha elválnék hisz nem elhetek ott ahol akarok .

Igy nincs mas választásom.

A börton is jobb mert 1x koszabadulsz de ebből..?

jan. 24. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:
*kiköltözött*
jan. 24. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Igazából sosem illettünk össze, nem tudtunk kommunikálni se, és más családi mintákat hoztunk. De a gyerekeknek örülök, és igazából ezt kellett átéljem ahhoz, aki most vagyok és hogy megtaláljam a jelenlegi férjem.
jan. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!