Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Boldogtalan 43 éves átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalan 43 éves átlagos nő vagyok, 3 fiú gyermek édesanyja (16,14,8), férjemmel 24 éve vagyunk együtt, házasok 18 éve. Férfiak véleményét várnám, hogy a 3 gyermek akadály egy új kapcsolathoz? Főleg, hogy a nőnek nincs sok anyagi java.

Figyelt kérdés
Negatív kommenteket nem kérek, köszönöm.

2022. febr. 28. 13:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
90%

Szóval akkor dobbantasz, ha van kihez? Ezt így nem fogja bevállalni egy férfi sem. Persze laza szexkapcsolatra biztos találsz valakit és akkor már tuti pokol lesz otthon az életed, s ha emiatt váltok, gyerekek, anyós is megutál.

Ha el tudod tartani magad és a gyerekeket, költözz el, legyél önálló. Utána lehet, hogy találsz társat is. De ő nem lesz a gyerekek apja, hiszen van nekik. De lehettek jóban mind. Ez lehet egy forgatókönyv.

2022. márc. 2. 10:39
 52/61 anonim ***** válasza:
100%
Akárki akármit mond, sajnos akadály. Kevés férfi szeretné más gyerekeit nevelni, különösen, ha hárman vannak.
2022. márc. 2. 16:13
 53/61 anonim ***** válasza:
100%
Szexre találhatsz partnert ha nem vagy lepusztulva, de kokoly kapcsolat kb esélytelen.
2022. márc. 2. 22:17
 54/61 anonim ***** válasza:
* komoly
2022. márc. 2. 22:17
 55/61 anonim ***** válasza:
100%
Már több kommentedet olvastam, sőt privátot is írtál. Én válaszoltam, te eltűntél. Szerintem az a bajod, hogy nulla szex, lapos a kapcsolat, de a biztonság megvan. Elméletben jó lenne egy szerető, de gyakorlatban kivitelezhetetlen, meg ha helyzet lenne, vissza lépnél. Majd az egész kezdődik előről.
2022. márc. 3. 08:33
 56/61 anonim ***** válasza:
Mi a vagány hobbyd?
2022. márc. 13. 04:49
 57/61 anonim ***** válasza:
56. Hobbi magyarul.
2022. márc. 13. 07:26
 58/61 anonim ***** válasza:

Jó reggelt 57!

Mi a vagány hobbid?

2022. márc. 13. 07:42
 59/61 anonim ***** válasza:

Na, azóta dobbantottál? Még mindig vacilálsz?

Igazából már nagyon sokan leírták itt a véleményeket, feltételezéseket.

Amit neked tanácsolni tudok, hogy tanulj, kezdj el anyagilag függetlenedni. Egy 8 éves gyerek már évek óta elhúz fél napra a suliba, és előtte évekig ovis volt nem?

Szóval a főállású anya státusz már eléggé avas, nem?

Az elmúlt 3-4 évben mit csináltál? Dolgozol?

Kicsit álljál már meg a saját lábadon, legyen megtakarításod, saját pénzed.

A párkapcsolati részt nézve meg persze, meg lehet ezt is csinálni, ha a viszonyotok elviselhetetlen, akkor készíts menekülési tervet.

De ez első sorban nem arról szól, hogy mikor áll új kolbász a házhoz, hanem, hogy először függetlenedni kell, és a saját lábadon megállni.

Egy kapcsolat évekbe telik amíg kiépül, és van, hogy nem működik. Eddigre simán belefér, hogy nem csak a legidősebb fiad, de a középső is kirepül.

De ez alap beállítás az, hogy nem a párod tart el, hanem hogy eleinte két külön rendszer vagytok aztán esetleg ti közösen finanszírozzátok a közös életeteket.

A gyerek apja fizet gyerektartást, de ez nem a te, hanem a fiaid egzisztenciája.

De ja, szerintem jó esélyekkel indulsz. Apámék is a ötvenes éveik közepe-végén mentek szét, 4 gyerek után, amiből addigra 2 már önnálló volt.

Mára apumnak új felesége van, aki 2 gyerekes anya volt, és már van nekik egy közös is...

Anyumnak is van új kapcsolata.

De emellé mindketten rendelkezdtek egzisztenciával, nem csak úgy pucér fenékkel ugrottak a semmibe.

2022. szept. 30. 14:15
 60/61 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek azota, kerdezo?
szept. 7. 13:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!