Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Boldogtalan 43 éves átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalan 43 éves átlagos nő vagyok, 3 fiú gyermek édesanyja (16,14,8), férjemmel 24 éve vagyunk együtt, házasok 18 éve. Férfiak véleményét várnám, hogy a 3 gyermek akadály egy új kapcsolathoz? Főleg, hogy a nőnek nincs sok anyagi java.

Figyelt kérdés
Negatív kommenteket nem kérek, köszönöm.

2022. febr. 28. 13:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
59%

#18:

Sajnos vannak ilyen nők akik csak magukra gondolnak. Ha ők nem boldogok vagy szerintük nincs valami rendben képesek mindent borítani a saját céljaik érdekében. Akik azt gondolják hogy elvált nőként mindjárt a legjobb pasik fognak utánuk futni azok elég butãcskãk. Hacsak a nő nem ex szupermodell, műsorvezető, orvosnő, gyógyszerész vagy bármi más aki képes maga is megfelelő életszínvonalat biztositani a gyerekei számára és van pénze magára költeni. De egy átlagos családanya nem ez a kategória főleg nem 3 gyerekkel akik egy csomó pénzt visznek és ha apuka nem akar fizetni vagy alig fizet tartásdíjat a férfi nyakára maradhat a szép kis család anyagi vonzata.

2022. febr. 28. 14:24
 22/61 anonim ***** válasza:
41%

Most akarod megváltani a világot?

Ahhoz nagyon jól kell kinézned, mert a pereputty sajna amúgy is akadály.

Inkább javítsd meg a házasságod, aztán találj vissza önmagadhoz, nem kell itt variálgatni már.

2022. febr. 28. 14:32
 23/61 anonim ***** válasza:

Sok kompromisszummal találhatsz. Vagy marha nagy szerencsével.

Férjem exnője, aki 2 gyermekének anyja, miután az én férjem elköltözött hazulról, kb 3 hét múlva odaköltöztetett a közös családi házukba a 3 gyerek mellé (2 közös gyerekük, egy akkor 17 éves fiú a nő előző kapcsolatából) egy hapsit. Nyilván nem akkor szedte össze, már talonban volt, ha aput nem sikerül hazacsalni, akkor jöhet a másik. Szóval a nőnek 3 gyerek, gyártósori munkahely (nem keres amúgy rosszul), hitel a házon és számtalan személyi hitel. Az új hapsi külsőre vicc kategória, gyerekeket lehetne vele ijesztgetni. Viszont ő is elvált, anyuka házának udvarán lévő nyárikonyhában éldegélt, míg csak oda nem költözött az új családhoz. Szóval win-win. Mindemellett mindkét oldalról nagy kompromisszumok árán.

Én addig örülök, míg ő ott él, anyuka így is minden alkalmat megragad, hogy alánk tegyen, szapulja apukát, engem, az én gyerekemet... isten ments, hogy hapsi nélkül maradjon.

Szóval kompromisszum vagy baromi mázli kell.

2022. febr. 28. 14:35
 24/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Nem most szeretném megváltani a világot, de mindenkinek egy élete van, ami ha nem boldog, az kihat a gyerekei életére is. Jelenleg úgy érzem megfulladok. Férjemnek mondtam is, hogy min szeretnék változtatni, anyagi is meglenne hozzá, de süket fülekre találok. Nagyon kevesen írtátok azt, amire kiváncsi voltam. Lehet, hogy nem én vagyok a legokosabb nője és főzés terén sem remekelek, de van egyéniségem, vagány hobbim, nem vagyok bányarém :D , és talán még értékes lehetek másnak, akit szívből szerethetek. De ezek szerint nem jók a kilátásaim...
2022. febr. 28. 14:56
 25/61 anonim ***** válasza:
89%

43 évesen 3 gyerekkel, anyagilag kiszolgáltatva másnak.

Tudod kinek kellenél?

a) Nős pasiknak alkalmi szexre.

b) Annak, aki fizetne neked, mert egyébként senki nem fekszik le vele.

c) Aki 20 évvel idősebb nálad, és már látja, hogy lesz, aki öregségében ápolni fogja.

2022. febr. 28. 14:57
 26/61 anonim ***** válasza:
98%
Nem azért nem jók a kilátásaid, mert értéktelen lennél vagy ronda, hanem mert 3 gyerekkel alapból nem lesz könnyű életed egyedül.
2022. febr. 28. 14:58
 27/61 anonim ***** válasza:
74%

Én 39vagyok 2gyerekkel nem kicsik önàlloak és mégsem talàltam pàrt..

Nagy dumàkkal kezdődik feleségül venne gyereket is akar (jó mondjuk azt én nem most vagyok könnyen kicsik voltak mikor egyedül maradtam babyszitter stb. meg minden teher rajtam volt)

Mindenki mondja tul jo vagy hozzàm meg rendes vagy stb csak nem szerelmes -ok hogy én sem de 40évesen még van az a làngoló szerelem?(egyszer voltam csak..)

Szoval én feladtam .. lehet a gyerekeknek az a jobb ha javitod a hàzassàgod..

A pasiknak csak kaland kell 40-50-60évesen nem akarnak esküvő meg uj csalàdot..

Anyagilag màr nem függök mástól mindenük megvan a gyerekeknek!engem nem kell eltartani mégse vagyok jó..ugyhogy én feladtam de neked sok sikert ha dobbantasz.. de a gyerekek szivnak a legtöbbet ha egyedül maradsz a vilàg összes terhével amikor nem tudsz egy csapot lecserélni vagy ha tönkremegy egy hűtő embereket szerezni aki kicseréli az ujra..igy a gyerekeknek lehet lesz egy stresszes anyjuk..és egy jofej apjuk akiknek semmi terhe és gyerek nélkül könnyen talàl uj pàrt.

2022. febr. 28. 15:01
 28/61 anonim ***** válasza:
29%

#22-es vagyok

Kérdező, egy nőnek nem is kell olyan okosnak lennie, a főzést pedig hagyjuk is, szót sem érdemel a súlya.

Annyit szerettem volna, hogy jól gondold meg a döntésedet. Minek kell elválni, minek? Eddig kibírtátok együtt, összehoztatok 3 gyereket, akkor ne légy bolond!

Egy esetben megértem a döntésedet, ha a férjed bánt, akkor nincs más út.

Nekem ez volt sajnos. Fiatal vagyok, jogász, nincs gyerekem, de én még ezt is meggondoltam, egy évet vártam, hátha …

2022. febr. 28. 15:02
 29/61 anonim ***** válasza:
95%
27-re válaszul: a 23-as válaszoló vagyok. Én találtam 42 évesen és de, lett nagy szerelem is meg esküvő is. Igaz, "csak" egy tinédzser fiam van, neki pedig 2 gyerek (nagyobbik már velünk él azóta, kicsi sajnos nem). De nagyon nem hamar sikerült nekem sem, sőt. Hosszú évekig voltam egyedül és futottam bele a nagy ígéretekbe, amikből semmi nem lett. Én viszont nem adtam fel.
2022. febr. 28. 15:04
 30/61 anonim ***** válasza:
100%

"Eddig kibírtátok együtt,"

Azért ezen az alapon "kibírni" a következő 40 évet is... nem egy nagy kilátás.

2022. febr. 28. 15:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!