Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Boldogtalan 43 éves átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalan 43 éves átlagos nő vagyok, 3 fiú gyermek édesanyja (16,14,8), férjemmel 24 éve vagyunk együtt, házasok 18 éve. Férfiak véleményét várnám, hogy a 3 gyermek akadály egy új kapcsolathoz? Főleg, hogy a nőnek nincs sok anyagi java.

Figyelt kérdés
Negatív kommenteket nem kérek, köszönöm.

2022. febr. 28. 13:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
78%

“A nőnek nincs sok anyagi java”

Ergo pótpapát keresel aki meg anyagilag is besegít. Ehhez te átlagos nő vagy, 3 gyerekkel, 43 évesen.

Szerintem inkább lottóz ott azért skandinávon, jokeren is szoktam nyerni. Arra több az esélyed mint gazdag korodbeli férfit találni aki felkarol titeket.

2022. febr. 28. 14:05
 12/61 anonim ***** válasza:
szoktak*
2022. febr. 28. 14:06
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy önfenntartó a válás után várható saját bevételeidből, akkor automatikusan kiszolgáltatod magad és a gyerekeket egy újonnan jött férfinak. Az sem párválasztás, sem pedig az egészséges kapcsolat szempontjából nem túl szerencsés ómen, ha már indulásnál függő helyzetbe lavírozod magad.

Ha pedig a váláshoz és a szétköltözéshez is már egy férfi anyagi segítsége szükséges, akkor így belevágni elég nagy felelőtlenségnek tűnik.

Először az önállóság és csak utána a párkapcsolat szerintem.

2022. febr. 28. 14:08
 14/61 anonim ***** válasza:
88%

Szerinted nem akadály? Aki független, jól szituált az pont rád fog vágyakozni? Nem egy független 20+ vagy 30+ nőre aki talán még jól is keres.

Találhatsz olyat akinek van gyereke de anyagilag akkor se lesztek mozaikfamíliaként a topon, mert aki tehetős az nem vesz 3 fiút a nyakába.

2022. febr. 28. 14:08
 15/61 anonim ***** válasza:
61%
Jobban jársz egy szeretővel, ha még vállalhatóan nézel ki és jó társaság tudsz lenni.
2022. febr. 28. 14:09
 16/61 anonim ***** válasza:
84%

Ki fog tehetősként 3 gyereket a nyakába venni plusz a nőt? Egy ilyen társaság minimum havi 300 ezer és még a lakhatás ennyi embernek nem elég egy 50 M2 panellakás.

Még Hajdú Péter neje is egy 60+ milliárdost kapott csak.

2022. febr. 28. 14:10
 17/61 anonim ***** válasza:
85%
A kerdesedbol az jon le, hogy egy kolcsonos erdekkapcsolatban vagy, ahol te cseledkent eled az eleted, csereben kapsz valamilyen eletszinvonalat. Ha azt gondolod, hogy eleg csak lecserelni az eltartot es te majd hazimunkaval kompenzalod az ujat, akkor nem nagyon vannak kilatasaid. Ha barmi egyeb olyan kepesseged van, ami nem az anyasaghoz kapcsolodik, akkor lehet keresnivalod. Az,hogy dolgozol 8 oraban, meg anyeknt is helytallsz az nem eleg meg egy kapcsolathoz. Az se, ha bedobod, hogy jol tudsz fozni. Egy parkapcsolat nem ezeken mulik, hanem azon, hogy mit csinalsz, amikor epp nem anya szerepben vagy? Ha semmit, akkor az nagyon nagy baj.
2022. febr. 28. 14:11
 18/61 anonim ***** válasza:
66%

Most ez csúnyán fog hangzani, de ebben az esetben lehet, hogy nem szabad önzőnek lenni. Ha elválsz mi lesz a gyerekekkel? Nekem elváltak a szüleim, és szó szerint éheztünk és fagyoskodtunk, mert anyámat meg utána pont kirúgták a munkahelyéről, és évekig nem volt munkahelye. A végkielégítést meg mellmegnagyobbító műtétre költötte. 2 kicsi gyerekkel, válás után, érted? A mai napig nem értem, hogy hogy lehet valaki ilyen önző?

Amúgy szerintem nem éltek rosszul, csak valamiért a fejébe vette, hogy apámnak szeretője van. Apu folyamatosan próbált békülni, de neki nem volt semmi sem elég jó. Még a saját anyja is azt mondta, lányom, gondolj a gyerekekre. Ő meg azt mondta, nem leszek a gyerekeim mártírja. Hát, nem volt az a fajta.

Viszont válás után 1 évvel hozzáment egy olyan férfihoz, hogy szó szerint mindenki rajtuk röhögött. Felnőtt koromban meg is kérdeztem, hogy miért adta le így, és azt mondta, hogy mert 2 gyerekkel nem kellettem másnak. Hát, ha anyagilag független lett volna, akkor nem kerül ilyen helyzetbe.

Szóval meg kell gondolni, tényleg nem lehet helyre hozni a mostani kapcsolatodat?

2022. febr. 28. 14:16
 19/61 anonim ***** válasza:
47%

A kérdésből az jön le hogy kevésbé értelmes kérdezővel van dolgunk. Aki szerint 3 fiúgyerek nem akadály egy új kapcsolathoz főleg ha még a nő házas is, az teljesen sötét. Gondolom háztartásbeli vagy néhány százezres munkakört folytató külsőleg 50+ kinéző hölgy aki szerint az élete habos torta lesz cappucinoval az új férfivel az oldalãn a medencés családiházban.

Kiváncsi lennék milyen életszínvonalon éltek, mit dolgozol és a férjed mit dolgozik (lehet napi 10-12 órát) és mit is szólna ehhez a tervedhez...

2022. febr. 28. 14:18
 20/61 anonim ***** válasza:
87%

Nem akadály! Ha megfogsz valamivel, nem érdekel hány gyereked van, az anyagi javaid meg főleg nem.

Az viszont fontos, hogy a gyerekeknek nem én vagyok az apjuk, és nem is akarok úgy tenni mintha az lennék.

Attól, hogy elváltok az apjuk ugyanúgy az apjuk marad, és a nevelés az ő és a te feladatotok!

2022. febr. 28. 14:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!