Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalan 43 éves átlagos nő vagyok, 3 fiú gyermek édesanyja (16,14,8), férjemmel 24 éve vagyunk együtt, házasok 18 éve. Férfiak véleményét várnám, hogy a 3 gyermek akadály egy új kapcsolathoz? Főleg, hogy a nőnek nincs sok anyagi java.
“A nőnek nincs sok anyagi java”
Ergo pótpapát keresel aki meg anyagilag is besegít. Ehhez te átlagos nő vagy, 3 gyerekkel, 43 évesen.
Szerintem inkább lottóz ott azért skandinávon, jokeren is szoktam nyerni. Arra több az esélyed mint gazdag korodbeli férfit találni aki felkarol titeket.
Ha nem vagy önfenntartó a válás után várható saját bevételeidből, akkor automatikusan kiszolgáltatod magad és a gyerekeket egy újonnan jött férfinak. Az sem párválasztás, sem pedig az egészséges kapcsolat szempontjából nem túl szerencsés ómen, ha már indulásnál függő helyzetbe lavírozod magad.
Ha pedig a váláshoz és a szétköltözéshez is már egy férfi anyagi segítsége szükséges, akkor így belevágni elég nagy felelőtlenségnek tűnik.
Először az önállóság és csak utána a párkapcsolat szerintem.
Szerinted nem akadály? Aki független, jól szituált az pont rád fog vágyakozni? Nem egy független 20+ vagy 30+ nőre aki talán még jól is keres.
Találhatsz olyat akinek van gyereke de anyagilag akkor se lesztek mozaikfamíliaként a topon, mert aki tehetős az nem vesz 3 fiút a nyakába.
Ki fog tehetősként 3 gyereket a nyakába venni plusz a nőt? Egy ilyen társaság minimum havi 300 ezer és még a lakhatás ennyi embernek nem elég egy 50 M2 panellakás.
Még Hajdú Péter neje is egy 60+ milliárdost kapott csak.
Most ez csúnyán fog hangzani, de ebben az esetben lehet, hogy nem szabad önzőnek lenni. Ha elválsz mi lesz a gyerekekkel? Nekem elváltak a szüleim, és szó szerint éheztünk és fagyoskodtunk, mert anyámat meg utána pont kirúgták a munkahelyéről, és évekig nem volt munkahelye. A végkielégítést meg mellmegnagyobbító műtétre költötte. 2 kicsi gyerekkel, válás után, érted? A mai napig nem értem, hogy hogy lehet valaki ilyen önző?
Amúgy szerintem nem éltek rosszul, csak valamiért a fejébe vette, hogy apámnak szeretője van. Apu folyamatosan próbált békülni, de neki nem volt semmi sem elég jó. Még a saját anyja is azt mondta, lányom, gondolj a gyerekekre. Ő meg azt mondta, nem leszek a gyerekeim mártírja. Hát, nem volt az a fajta.
Viszont válás után 1 évvel hozzáment egy olyan férfihoz, hogy szó szerint mindenki rajtuk röhögött. Felnőtt koromban meg is kérdeztem, hogy miért adta le így, és azt mondta, hogy mert 2 gyerekkel nem kellettem másnak. Hát, ha anyagilag független lett volna, akkor nem kerül ilyen helyzetbe.
Szóval meg kell gondolni, tényleg nem lehet helyre hozni a mostani kapcsolatodat?
A kérdésből az jön le hogy kevésbé értelmes kérdezővel van dolgunk. Aki szerint 3 fiúgyerek nem akadály egy új kapcsolathoz főleg ha még a nő házas is, az teljesen sötét. Gondolom háztartásbeli vagy néhány százezres munkakört folytató külsőleg 50+ kinéző hölgy aki szerint az élete habos torta lesz cappucinoval az új férfivel az oldalãn a medencés családiházban.
Kiváncsi lennék milyen életszínvonalon éltek, mit dolgozol és a férjed mit dolgozik (lehet napi 10-12 órát) és mit is szólna ehhez a tervedhez...
Nem akadály! Ha megfogsz valamivel, nem érdekel hány gyereked van, az anyagi javaid meg főleg nem.
Az viszont fontos, hogy a gyerekeknek nem én vagyok az apjuk, és nem is akarok úgy tenni mintha az lennék.
Attól, hogy elváltok az apjuk ugyanúgy az apjuk marad, és a nevelés az ő és a te feladatotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!