Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Boldogtalan 43 éves átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalan 43 éves átlagos nő vagyok, 3 fiú gyermek édesanyja (16,14,8), férjemmel 24 éve vagyunk együtt, házasok 18 éve. Férfiak véleményét várnám, hogy a 3 gyermek akadály egy új kapcsolathoz? Főleg, hogy a nőnek nincs sok anyagi java.

Figyelt kérdés
Negatív kommenteket nem kérek, köszönöm.

2022. febr. 28. 13:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenhol azt látom, hogy bárki találhat párt. Kisgyerekes, nagygyerekes, sokgyerekes, elvált, még házas, tökmindegy. Pl. apum tehetős mérnök, az új nőjének 2 gyereke van, akik velük laknak. Pedig a nő még csak nem is néz ki valami jól. Anyum szintén mindig könnyen bepasizik, pedig neki is 2 gyereke van. És nagyon jóképű, dilf férfiakkal jön össze :D
2022. febr. 28. 15:11
 32/61 anonim ***** válasza:
98%
Nekem van konkrétan ilyen férfi ismerősöm, aki összejött egy 3 gyermekes anyukával, mert a nő körberajongta. A férfi oda költözött hozzá, mert nincs lakása, elviseli a gyerekeket, de semmilyen szinten nem száll be a nevelésükbe, és hát az ő kapcsolatuk is elég viharos.
2022. febr. 28. 15:15
 33/61 anonim ***** válasza:
32-es: lehet a te férfi ismerősöd az én férjem exnőjének élettársa:)
2022. febr. 28. 15:17
 34/61 anonim ***** válasza:
97%

Bárki találhat BÁRMILYET, amennyiben ez kielégítő.

Nekem független nőként nem lenne az.

2022. febr. 28. 15:37
 35/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne az itteni kommenteket vedd alapul. Rengeteg tarskereso oldal van es ahogy irtad is nem nezel ki rosszul... Biztos vagyok benne, hogy tobb ferfi lesz akinek nem szamit, hogy hany gyermeked van stb stb stb... Kolleganom 4 gyerekkel 50 folott pikkpakk talalt maganak tarsat. Torodj magaddal, legyel csinos, pozitiv, kedves, beszelgess ferfiakkal. Nem olyan nehez manapsag mar part talalni ha atlag normalis kulsovel rendelkezel es normalis szemelyiseggel.
2022. febr. 28. 15:38
 36/61 A kérdező kommentje:
Másik nagy probléma, hogy nincs magánszféránk, nincs saját szobánk, anyagilag megtehetnénk, hogy elköltözzünk, de nem akar + az anyja alattunk lakik - egy házban vagyunk, a gyerekek meg nőnek... Közöltem vele, hogy ha ez így marad, rámegy a házas életünk. Egyik fülén be, másikon ki.
2022. febr. 28. 15:46
 37/61 anonim ***** válasza:
100%
Nincs külön szobátok...? A nappaliban alszotok?
2022. febr. 28. 15:49
 38/61 A kérdező kommentje:
37-nek tetőtérben vagyunk - nyitott galériából lett a hálószobánk, kiszorultunk, kinőttük a lakást.
2022. febr. 28. 15:53
 39/61 anonim ***** válasza:
49%

Egy új kapcsolattól mit szeretnél? Nyissa neked ki a 150 milliós ház ajtaját Miele konyhával, 4 hálószobával, gardróbszobával, háztartási helységgel?

Neked nem a házasságoddal vannak gondok hanem anyagi gondjaid vannak. Jól írtam az elején, kezdj lottózni.

Igy csórón lakás nélkül 3 gyerekkel mit írjunk neked? Hogy a TOP 100 milliárdos is várva várja a telefonod??!!

2022. febr. 28. 16:08
 40/61 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem azt érezni hogy kamu a kérdés.
2022. febr. 28. 16:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!