Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalan 43 éves átlagos nő vagyok, 3 fiú gyermek édesanyja (16,14,8), férjemmel 24 éve vagyunk együtt, házasok 18 éve. Férfiak véleményét várnám, hogy a 3 gyermek akadály egy új kapcsolathoz? Főleg, hogy a nőnek nincs sok anyagi java.
Sztem nem kamu.
Igazad van a kissé bunkó megfogalmazás ellenére is.
Kiírt egy kérdést amiben arra panaszkodik
-43 éves átlagos nő aki HÁZAS és 20 valahány éve van a férjével
-boldogtalan
-van 3 fiú gyereke
-férfiak válaszát várja!!
-tudna - e találni egy újabb kapcsolatot
Közben kiderül hogy nem is a szerelmi életével vannak a gondok, hanem a pici lakással ami anyóssal közös családi házban van. A lakást kinőtték a gyerekekkel és ahonnan szeretne lépni.
Nem tudom mit gondolt, hogy majd kapni fog privát üzeneteket amiben randira invitálják a tehetős egyedülálló férfiak? Ha már annyira rosszul állnak anyagilag feltételezhető hogy a gyerekek ellátását is majd az új férfi nyakára fogja sózni. Lehet hogy bunkó módon válaszoltam, de ez is egy újabb nő aki más hátán kapaszkodna fel. Kiscica, 43 éves vagy tudtál volna te is összehozni magatoknak 150 milliós házat ahogy sokan mások is megtették. Miert ülnék bele most a készbe 3 gyerekkel ? Arról nem is beszélve gerinctelen hiszen házas még és a boldogtalanság alá bújtatja, hogy valojaba az anyagi helyzetükkel van a gond.
#39 voltam
Azt tanácsolom várj míg felnöttek lesznek!
Nem várhatód el hogy más anyagilag támogassa a gyerekeidet főleg akkor ha neki is van
Meg tudjuk mennyi mindennel jár3gyerek
Nagyon nagy érzéseket kell táplálni valakinek irántad hogy ezt bevállalja.
Kicsi az esély rá.
Ezt én jelen pillanatban úgy tudnám elképzelni ha külön kasszán lennél külön otthonótok lenne és egyelőre csak egy jó barátod lenne de ennél semmi több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!