Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ember él boldogtalan házasságban?
Feleségem azt mondta, miután felvettük a lakáshitelt, hogy mostmár nyugodt, mert a hitel erősebb mint a házasság.
Házasságot fel lehet bontani, hitelt nem.
Mindezt pár hónapnyi házasság után.
Összetört a szívem, nem tudom mi lesz majd ha lejár
4#
Miért?
Hogy viselkedik egy feleség aki után ilyet mond a férfi?
#3, #4
Mi lesz így veletek? Soha többé nővel?
Csak nem a fiúk felé fordultok? :D
6. Hülye kisfiú vagy ha azt hiszed bárki meleg lesz mert nem kell már neki nő.
3# 4# hajrá minél több ilyenre van szükség hogy letörje a nők szarvát.
"Mi lesz így veletek? Soha többé nővel?
Csak nem a fiúk felé fordultok? :D"
Egyrészt ne legyél homofób, a melegek a legbölcsebb arcok, mert nem teszik magukat tönkre a nők által. Én simán lennék meleg, csak sajnos a heteroszeualitást dobta a gép.
Másrészt nem azt mondtam hogy sose leszek többet nővel, azt mondtam kapcsolatban soha. Nekem heti 1-2 összejövetel barátság extra alapon tökéletesen megfelel, ennyi bőven elég a nőkből.
Én nő vagyok. Nem láttad az írásomban a ":D" jelet???
Nyilván nem vagyok hülye, tudom hogy nem lesznek melegek. Arra próbáltam rákérdezni, hogy miért gondolják azt hogy minden nő ilyen rossz?
Szomorú mikor valakinek egy deka humorérzéke sincs!
#6 vagyok.
Vannak normális nők, de aki egyszer benne volt egy rossz házasságban, az tudja csak igazán értékelni őket.
Azt hiszem, régen a nagyszüleim idején, akik a háborút átélték, sokkal több rossz házasság volt, mint amikor én házasodtam. Rengeteg férfi odaveszett, sok nő nem szerelemből házasodott újra, hanem mert muszáj volt.
Mi, de még a szüleink is hamarabb elváltunk, mint hogy gyötörjük egymást.
Attól tartok, hogy a mostani rengeteg eladósodott házasság megint kitermeli majd a kényszer együttélést, a sok megcsalást.
Igen, sokan élnek boldogtalan házasságban. Szalonalkoholisták, félrekefélők, facebook-függők, munka-alkoholisták, sorozat-függők. A gyerekeket odaadóan szerető párok, akik egymás iránt csak szánalmat, vagy megvetést éreznek, még éppen elviselik egymás jelenlétét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!