Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemnek van már egy gyereke, és most a közös babát várjuk. Félek, hogy mivel én most először élem meg ezt az élményt, és ő már egyszer átélte ezért neki nem lesz olyan különleges?
Ha a családban feljön a gyerek téma, folyamat arról mesél, hogy ő meg a volt nője mit hogyan csinált meg milyen volt neki a szülés stb.
Engem ez kicsit zavar, mert nem vagyok rá kíváncsi, főleg hogy már nem egyszer mesélte el ugyanazt a történetet.
Ez nekem két problémának tűnik. Szépen kérd meg, hogy ne meséljen neked a volt feleségéről, és a közös szülési élményükről, mert téged ez bánt (szerintem teljesen jogos, hogy ez nem esik jól neked).
A másik, bár nem túl biztató, de szerintem a legtöbb férfit egyébként sem érdekli korántsem annyira a szülési élmény, az újszülött körüli varázs, mint a nőket, így első gyereknél sincs minden férfi odáig az első időszakért. De ugyanígy lehet, hogy attól még, hogy neki nem az első gyereke lesz, el lesz bűvölve.
Nem voltak házasok, nem is voltak sokáig együtt.
Sokszor meséli, hogy milyen érzés volt amikor először megfogta a gyereket és, hogy a mai napig a nővel lenne ha az nem hagyta volna el.
Nincsenek jóban, nem is beszélnek, de nagyon zavar.
"a mai napig a nővel lenne ha az nem hagyta volna el."
Én nem szülnék neki, ne haragudj, aki ilyen kijelentéseket tesz, nekem is és mások előtt is.
Ez itt a baj, nem az, hogy a második baba már nem jelent majd neki akkora izgalmat mint az első. Mert amúgy nem, neked viszont igen. Illetve valóban, férfiak erre azért nincsenek annyira rápörögve mint a nők. Mi hordjuk ki a gyereket, nyilván ez a leges-legfontosabb. Nekik is számít nyilván, de más.
Önmagában nem lenne gond, hogy mesél róla, hisz az neki is a legmeghatározóbb élményé volt az élete során. Ő már átélte. Az lenne a fura, hogy ha neki az nem lett volna egy fontos állomás az életében.
Az viszont nagyon-nagyon megalázó számodra, hogy azt mondja vele lenne még, ha nem hagyta volna el. Aki ilyen mond én komoly kapcsolatot, összeköltözést sem terveztem volna, gyermek meg szóba sem jöhetett volna. A gyermeketeket majd szereti, de Téged nem eléggé. Pótlék Vagy egyenlőre sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!