Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjemnek van már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek van már egy gyereke, és most a közös babát várjuk. Félek, hogy mivel én most először élem meg ezt az élményt, és ő már egyszer átélte ezért neki nem lesz olyan különleges?

Figyelt kérdés

Ha a családban feljön a gyerek téma, folyamat arról mesél, hogy ő meg a volt nője mit hogyan csinált meg milyen volt neki a szülés stb.

Engem ez kicsit zavar, mert nem vagyok rá kíváncsi, főleg hogy már nem egyszer mesélte el ugyanazt a történetet.

2022. jan. 24. 11:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

Az a mondat nekem is szúrta a szemem. Még mindig a másik nővel lenne.

Jó hapsi lehet. Amúgy miért kezdtél gyerekes hapival?

2022. jan. 24. 14:26
 12/20 anonim ***** válasza:
36%
Nem lehet, hogy a gyerek miatt maradt volna a nővel?
2022. jan. 24. 15:04
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk úgy volt, hogy a férjemnek volt egy nagy lánya (ő özvegy volt már, amikor összejöttünk). Én is féltem ettől, de megsúgom az igazi csoda a kettőnk lánya neki is. Szereti a nagy lányát is, tűzbe menne érte, de a kettőnké amire jött, akkor már túl volt ugye az építkezésen, a vállalkozása kialakításán, nyugisabb volt az élete/életünk, jobban részt tudott venni a baba körüli teendőkben. Sokszor még én szerveztem külön programot a nagylánnyal, hogy ne legyen neki rossz érzés.
2022. jan. 24. 15:13
 14/20 anonim ***** válasza:
37%
6-os, de tuskó vagy. A világnak valóban nem lesz csoda, de NEKI igenis, a legnagyobb csoda.
2022. jan. 24. 15:15
 15/20 anonim ***** válasza:
52%

Tudom mindig tuskónak számít az ember, ha leírja őszintén, amit gondol. Én is szültem már, mégsem az volt a legfőbb gondom, hogy apuci megéli-e nagy csodának. Itt is vannak nagyobb gondok attól, hogy sírni fog-e apuka a meghatottságtól. Inkább arra kéne koncentrálni, nem arra, hogy milliárd nő után ő is tud majd szülni. Szaporodni sokan tudnak, ha dugnak, és még védekezni sem védekeznek. Lehet ezen is megsértődni, de nem mindenki ájul el egy csecsemőt látva. Anélkül is lehet szeretni a gyereket, hogy nem folyik a nyál a vödörbe.

2022. jan. 24. 17:32
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
Erre előtte kellett volna gondolnid, mindig hasonlítható fogja a gyereket. És igen ő már átélte ezt mással is. Te csak a második vagy.
2022. jan. 24. 18:10
 17/20 anonim ***** válasza:
86%
hogy a mai napig a nővel lenne ha az nem hagyta volna el. - hát gratulálok. Én erre a kijelentésére már rég kidobtam volna. :D
2022. jan. 24. 19:11
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
Neked valójában az a bajod, hogy a férjed még mindig epekedik a volt párjáért. Nagyon gáz ilyen féltékenységi jeleneteket rendezni és a gyerekre fogni. Tudtad, mit vállalsz. Összeházasodtál egy férfival, aki még mindig az előző nőjével lenne, ha az nem dobja ki, és akinek gyereke van. Ezt vállaltad, és gyereket is csináltattál magadnak. Most vagy nyeljél nagyokat és fogadd el, hogy ez van, vagy válj el, menj abortuszra, és kezdj olyan férfival, akinek valóban te kellesz, és sem az ex, sem az előző gyerek nem zavarja a kis életedet.
2022. jan. 25. 10:16
 19/20 Kései Sirató ***** válasza:
53%
Veled még nem élte át és mivel te vagy neki az igazi, ez nagyobb élmény és nagyobb öröm lesz neki - erre gondolj!
2022. jan. 28. 08:20
 20/20 anonim ***** válasza:
73%

#19 De hát nem is a kérdező a férjének "az igazi".

Őt idézve: "Sokszor meséli, hogy (...) a mai napig a nővel lenne ha az nem hagyta volna el."

Az ex volt számára az igazi, a kérdező csak egy pótlék :)

2022. jan. 28. 08:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!