Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas amikor nők elhiszik hogy tényleg ő életük szerelme párjuknak mikor az 8-10 évet vár a házassággal?
29
Kemény..én járok boxolni, ahová járnak néha elég tökös csajok is..szerintem azok is egy ütéssel kómába küldenék az ilyen nőverő, fotel harcosokat. Pláné, mikor olvasom hogy náluk mennyivel vékonyabb, törékeny nők verték kapcsolatban a férfit. 😂
25F
30
De mindig csak nőket, ezek férfiakat nem fenyegetnek meg, nem 1x kértem, hogy férfiként fenyegessen már meg engem is, soha választ se kaptam.
Képzelem, ezek a való életben milyen kemények lehetnek, ha még csak online is nőknek mernek beszólni.
Nő vagyok, de sohasem értettem, miért kéne házasodni.
Nem, nem tervezek rögtön elválni, ám a statisztikák nem ezt mutatják, és az egész válás egy nagy szpás és macera.
Plusz, amikor a pasi még hisztizik, hogy vegyem fel a nevét - hja, nem neki kell aztán az összes iratát lecserélnie.
Tiszteletben tartom, ha valaki nem akar házasodni.
De a névcsere mondjuk elég gagyi kifogás, egyáltalán nem kötelező. Én kerek perec közöltem a párommal hogy van saját nevem, nem kívánom lecserélni semmilyen okból. Egyáltalán nem hisztizett ezen. Normális partner kell, és akkor nincs ebből gond.
Nem végződik minden házasság válással, és a nevünket sem kell megváltoztatni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!