Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas amikor nők elhiszik hogy tényleg ő életük szerelme párjuknak mikor az 8-10 évet vár a házassággal?
Kénytelenek hazudni maguknak, mást nem tudok elképzelni.
N
Miért gondolják az emberek hogy a házasság/gyors házasság=szerelem? És miert gondolják hogy aki nem házas az nem lehet szerelmes?
Az hogy valakik nem házasok (még) vagy sokáig nem házasodnak össze az nincs összefüggésben azzal, hogy mennyire szerelmesek v nem szerelmesek. Van aki nem akar. Van akinek mindegy.
Én úgy is elhiszem neki, ha sosem akar házasodni. Ha viszont én is "életem szerelmének" tartok valakit, akkor talán én is tartozom neki annyival, hogy nem rágom a fülét és erőszakoskodok 8-10 évig, hogy esküvőt akarok, amikor ő nyilvánvalóan a háta közepére sem kívánja az egészet.
Egyébként pedig több oka is lehet annak, ha valaki nagyon nem szeretne házasodni. Ha pl. a páromnak élete álma lenne egy vőfélyes, pálinkás, cigányzenés dínom-dánom esküvő címszóval, akkor valószínűleg én is halasztanám a dolgot, ameddig csak lehet, hiába nincs semmi gondom magával a házassággal.
Házasságot úgy is lehet kötni, hogy kértek egy időpontot az anyakönyvvezetőnél és két tanú jelenlétében beírjátok a neveteket a nagykönyvbe! Külön kasszán is lehettek a házasság után, szóval nem értem mi kerül ebben "rendkívül sok pénzbe"??
A "papír" az elköteleződést, összetartozást mutatja, amit egymás iránt éreztek. Persze nem kötelező házasságot kötni!
Komolyan képes voltál erről külön kérdést kiírni? :D
Akkor se akar mindenki pucér seggel, nincstelenül, 20 évesen, pár hónap járogatás után házasodni, ha ez ennyire dühít téged.
Sok oka lehet. A szerelem vakká teheti az embert/ félnek egyedül maradni, igényesebb társat keresni/, illetve magukat vígasztalják azzal a kamu divatdumával, hogy a házasság csak egy papír. Miközben belül szomorúak, megalázottnak érzik magukat amiatt, hogy a pasijuk nem tartja méltónak őket arra, hogy a feleségük legyen, egymás hozzátartozói legyenek hivatalosan is, a törvény előtt. Ennél már csak az a szánalmasabb amikor a csaj még gyereket is szül egy ilyen pasim -csajom kapcsolatba, és aztán várja, hogy feleségül vegyék😂😂😂
A házasságkötés pedig nem feltétlen pénz kérdése. Az ingyenes 2 tanústól kezdve határ a csillagos ég. Ez döntés kérdése. A mi esküvőnk anno pl még 100 ezer ft- ba sem került összesen, pedig családtagok, barátok, éttermi ebéd és torták is voltak.
Aki ennyit sajnál az esküvőjére, ahhoz hozzá se mentem volna, de együtt sem lennék vele 1 percig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!