Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas férfiak! Ti félrelépnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak! Ti félrelépnétek ha lenne kivel?

Figyelt kérdés

2021. dec. 30. 10:34
1 2 3 4 5 6
 51/60 Barnabas333 ***** válasza:
71%
50es sajnos teljesen igazad van. Az én 8éves fiam kicsit autista, így lehet sosem fog kapcsolatra vágyni ami talán nem is baj. De vannak negyvenes ismerőseim is akik nem kellenek a nőknek nem is egy. Egyik se gazdag és jóképű, innentől mennek a levesbe. 44f
2022. jan. 20. 21:08
 52/60 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez van.

Már 40 körül is ez van. Vagy nagyon jóképű vagy, vagy van egy jó állásod, vagy esetleg beüt egy fergetegesen nagy szerencse.

Mert a pakliban ez is benne van, csak pici az esély a nagy szerencsére.

Nagyon sajnálom a kisfiadat, de hidd el, én már többször belegondoltam, hogy lehet jobb lenne, ha nem kívánnám a nőket sem, meg a szexet sem, mert akkir kicsit könnyebb lenne.

Akkor nem lenne benne az emberben a vágy.

Miért nem úgy van, hogy csak a nők kivánják a férfiakat, hisz manapság már 100% os mértékben ők döntenek.

Egy csinosabb, szebb arcú nőre van 500 jelentkező.

Olyan mint az a bizonyos társasjáték.

"Ki nevet a végén?"

Nem nehéz kitalálni. Amelyiknek legnagyobb a bankszámlája. A jóképűség is kezd háttérbe szorulni. A pénz nagyobb Úr lett sajnos.

50#

2022. jan. 20. 21:50
 53/60 Barnabas333 ***** válasza:
100%
52es annyira igazad van, hogy nem is ír már senki erre a posztra sajnos ...
2022. jan. 27. 17:14
 54/60 anonim ***** válasza:
100%

53.

Sajnos tapasztalatból írtam amit írtam, mert 2 éve keresek társat.

Ezért tudom ilyen jól, hogy mi zajlik most a világban.

A szerencsén kivül semmire nem számíthat az ember.

Vagy beüt, vagy nem.

Azért tisztelet a kivételeknek, vannak ám még tisztességes, aranyos, normális nők is, csak egyre kevesebben.

Nehéz őket megtalálni.

52#

2022. jan. 27. 19:05
 55/60 anonim ***** válasza:
100%

Én már több éve jelen vagyok több társkeresőn, az életben is próbálkozom. Majdnem 50 vagyok, és azt veszem észre hogy ez a kor már egyáltalán nem kedvez a társkereséshez. Hiába van meg mindenem, hiába keresek csak átlagos külsejű, kifejezetten elvált, gyerekes nőt, észre sem vesznek. Csak mondom, 182 vagyok, aktívan sportolok, nincs káros szenvedélyem, külsőre egy tizest minimum letagadhatok, a hajam megvan, az összes fogam is! :)

Van több autóm, van több házam, van 2 diplomám, az egzisztenciám szilárd. Van megtakarításom, a kommunikációs készségem remek. Van humorom, ha kell komoly is tudok lenni. A farkam feláll, van igényem a szellemi, testi, és az érzelmi életre. Olvasott vagyok, van saját(!) és önálló véleményem, vannak céljaim, a mai napig nem hagytam el magam. Na éééééés mi az eredménye? SEMMI!

Én azt látom magam körül hogy a problémás, macerás pasikért teljesen odáig vannak a nők, a magamfajtákra meg rá sem hederítenek. Oké, vonzó a nőknek a szuper külső és a sok pénz. Oké. Viszont mellé legyen a pasi kellően rossz, kellően önfejű. Mellettem halálra únná magát, nálam nem kellene attól recegnie hogy megcsalom, hogy piásan jövök haza, hogy nem dolgozom, hogy drogozom. Nálam a rendezett és kiszámítható életet találná meg, az meg a nőknél maga a pusztulat. Óóó, hát van pénz mindenre, évente 2X mennénk nyaralni vmi jó helyre, jutna pénz jó ruhákra, minőségi élelmiszerre, iskoláztatásra. Lenne saját autója... Brutálisan rossz dolgok ezek, a női nem megalázása!!!

Ellenben ha mindez meglenne, de valami rossz autónepper lennék agyontetoválva, napi 6 whisky lecsúszna, hajnalban jönnék haza beállva, délutánonként 3 órát a konditeremben lennék bombanők társaságában, egyből én lennék a sztár! Hát ez van. A pénz sem minden higyjétek el. A ROSSZFIÚK a nyerők, még ha nincs is nekik pénzük, iskolájuk akkor is ők a nyerők.

A nőknek alap hogy szenvedjenek, ezt igénylik, erre vágynak. Furán hangzik, de a nőknek az a kényeztetés, ha keményen bánnak velül, félvárról veszik őket, na meg ha leugatják őket. Ha nem ezt teszed a fejedre sz*rnak, kisfiúnak néznek.

2022. jan. 27. 20:36
 56/60 anonim ***** válasza:
100%

55.

Hát eléggé egy cipőben járunk, mert én vagyok az előtted szóló és én meg már 55 éves vagyok.

Sajnos a mi korosztályunkat már nem igazán keresi senki.

Én is teljesen jó körülmények között élek, megvan mindenem.

Nem annyi azért mint neked, de panaszkodnom nem kell.

Én is azon gondolkodtam el, hogy ha albérletben laknék, innék, dohányoznék, akkor már biztosan lenne barátnő.

Én már komolyan mondom, hogy nem tudom, hogy mit kéne kitalálni.

Valahogy azt veszem észre, hogy olyan mintha a nőkből kiirtották volna az ismerkedési vágyat.

Akármerre megy az ember, semmi reakció. Semmi szemkontaktus, semmi jelzés. Senki nem tolja a bev. kocsit a lábamnak, senki nem ejti el a kesztyűjét.

Nem mosolyognak, nem kacsintanak. Egyszerűen semmi nem történik.

Kezdem azt hinni, hogy a nők szerelem ellen kaptak most oltást, vagy valami ilyesmi.

Már nem tudok mire gondolni.

A másik jelenség meg az, hogy ha ma egy 50 körüli nő viszonylag jól néz ki, akkor az biztos, hogy 30 körüli férfit akar, lehetőleg jó nagy mérettel.🤷‍♂️

A csinos, vékony, valamire való nők egyszerűen eltüntek a földről. Kámforrá váltak. 😭

Te is hasonlóképpen látod a dolgokat?

2022. jan. 27. 21:36
 57/60 anonim ***** válasza:

Én most néztem végig az összes társkereső oldalt ahova regisztráltam. 40 éves nő 30-40-ig keres. Szinte az összes 5 évvel fiatalabbal nyit és a saját kora a max. 40 felett is elég tragikus az állapot, alig van szemrevaló, és most nem valami insta modellre gondolok. Látom magam, van ízlésem, nem lyukat keresek. Sosem lőttem magam fölé, de azért van egy szint ami alá már nem megyek. Tudom ki vagyok, mi van mögöttem, a koromhoz képest hol állok. Nem vagyok főnyeremény, sőt sokszor alul értékelem magam. Elküldtem 4 levelet, gondolom ezekre sem jön majd válasz.

Igen, valami nagyon elment, én az internetben látom a hibát. Régen az emberek a valóságban ismerkedtek, akár egy buszon, vonaton, sorbaállás közben stb. Ma már mindenkinek a fülében ott a zene, és bámulja a telefonját. Esély sincs rá hogy bármi is legyen. Aztán ott van az a tény is, hogy egy nő napi szinten kap 50 levelet. Minek állna le a valóságban bárkivel is? Eltorzult az arány, és mivel a neten napi szinten látnak igazán dögös pasikat, így a szemük is ehhez szokik hozzá. Olyan ez mint a reklám pszichológia, ha sokat hallasz/látsz valamit, az beépül a tudatalattidba, és befolyásolja a döntéseidet úgy, hogy a tudatos éned nem is érzékeli. Hab a tortán az az, hogy ma már mindenki elhiszi hogy neki a legeslegjobb JÁR. Ne érd be kevéssel. Ennek következmánye ez a társadalmi förmedvény ami ma már az egész nyugati civilizációt átjárja. Addig értékes valami amíg díszes csomagolásban van, vagy jó drága. A párkeresésben is ez érvényesül. Felejtsd el a belső értékeidet, az első körben a kutyát sem érdekli, a második körben meg a rosszfiús stílus a vonzó.

Amelyik hölgy meg lázad itt a gyk-n, az nyugodtan próbálja ki a társkeresőzést 45-55 közötti férfi adatlappal. Sok sikert hozzá! :)

Én kipróbáltam a nőit, hát katasztrófa! Millió megkeresés a regisztráció után egyből. Valami hatalmas gond van a világgal.

2022. jan. 27. 22:57
 58/60 anonim válasza:
100%
Még nem vagyok házas , 35 vagyok 10 éves kapcsolattal. Pillanatnyilag nagyon is nyitott lennék titkos kapcsolatra , alkalmi szexre. De esküvő után soha.
2022. jan. 28. 00:55
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

Mindennel teljesen egyetértek, úgyhogy nemis akarok ismételni semmit, mert fölösleges lenne.

Sajnos itt tart ma a társkeresés.

És akkor még a legekről nem is beszéltünk.

A leg undorítóbb, hogy a társkereső oldalakon, vannak beépített emberek.

Amikor én rám, 55 éves férfire ráír, egy 26 éves cicababa.

Azt írja, hogy pont én vagyok az esete.

Na persze. Ez csak arra megy ki, hogy fölcsigázza magát az ember, és befizeti a havi díjat, hogy kapcsolatba tudjon vele lépni.

Én már ezt nem kajálom be.

Sajnos, csak a szerencsében, és a Jó Istenben bízhatunk.

2022. jan. 28. 02:29
 60/60 anonim ***** válasza:
100%
58. Én is ezt gondoltam, aztán esküvő után még annyi szex sem volt. Pedig A csillagokat lehoztam az égről, nulla problémája sem volt a feleségemnek. Persze, ilyankor jön egyből a nagy szöveg, hogy a másik felet is meg kellene hallgatni. Nyugodtan! Nekem a szemembe mondta hogy semmi probléma velem, sem a külsőmmel, sem a belsőmmel, egyszerűen sosem szerette a szexet. Sem velem, sem mással, ő ilyen falusi neveltetést kapott, ahol szégyen volt a tetsiség, a nemi szervek meg kifejezetten gusztustalanok, amit takargatni kell. Az a probléma, hogy ezt nekem ő sosem mondta el. Nem volt egy szex tündér, de azt a szintet még elfogadtam. Majd a gyerek után behúzta a kéziféket, nulla szex. Egy normális libidóval rendelkező férfi ezt fogadja el? A válás meg csak a további problémák kezdete, ugyanis az még jobban degradálni fogja az ember önérzetét: a saját gyerekem körül egy másik férfi fog legyeskedni. Én mint 40+ -os férfi senkinek nem kellek, a fizetésem felét adjam oda gyerektartásként, majd abból egy másik férfi részesül. A megteremtett otthonomat hagyjam el. Rendezkedjek be egy magányos életre. Szembesüljek azzal hogy hiába kapálózom, szóra sem méltatnak. Mert ez a vlóság! A társkereső piacon kb 10X-es a férfi többlet, az ügyeletes macsókra hajt az összes nő. Na ez is tapasztalat! Vagy várjak amíg egy nő nagy kegyesen kiválaszt és ad egy esélyt hogy elképráztathatom egy kieséses körversenyben? Mert ugye azt nem hiszi el senki, hogy egy mai nőnek az ismerkedési szakaszban csak egy férfi van. Kb 5-10 közül fog szelektálni, tehát amikor még csak levelezel vele, akkor ő rajtad kívül még jó pár férfival ugyanazt teszi.
2022. jan. 28. 10:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!