Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak! Ti félrelépnétek ha lenne kivel?
Igen félre,csak lenne már kivel.Itthon kb nulla szex van,azon kivül amúgy minden rendben csak elhidegültünk egymástól ilyen téren,ez van!
Társkeresökön kevés az esély találni valakit,föleg igy szexre,legjobb lenne házas Növel néha összejárni,akinek ugyanilyen gondjai vannak.Lehet lepontozni😀
40F
31#
Aki tuja hogy miről beszélsz, az nem fog lepontozni, mert sajnos sokakat érint ez a probléma.
Én nagyon jól ismerem a helyzetet, mert 55 vagyok, és én is keresek, bár nálam jó pont, hogy független vagyok.
Megdöbbentő hallani, hogy sok házasságban már 40-45 körül megszűnik a házasélet. Ez nagyon szomorú dolog. És az esetek nagy többségében, a nő miatt.
Nem értem miért. Fordítva úgy ahogy megérteném, hisz a férfinek produkálni kell.
De a nőnek! A nőnek csak élveznie kéne, és örülnie kéne, hogy a férfi foglalkozik vele.
Úsznia kéne a boldogságban.
Nem értem no.🤷♂️
Ezt egyszerűen nem tudom megérteni. Felfoghatatlan. Egy 40 körüli nőnek még bizony nagyon aktívnak kéne kenni.
Sőt.
Neki kéne a férfit "kétvállra fektetnie", és nem.
Egyre többet hallok ilyet. Már már félek társat keresni, mert ha kifogok egy 50 körüli nőt, akinek "no szex", akkor bizony nagy baj van.
Sütni, mosni, főzni, takarítani azt én is tudok, egyedül is.
Na majd lesz valahogy.
Egyelőre sajnos semmilyet nem találok, úgyhogy ennyi.
Se lepedő királynőt, se no szexeset.
32#
Én házas vagyok, eléggé elfoglalt. Szeretőzésre esélyem nincs, nem mozgok olyan környezetben. Neten még esélytelenebb, egy nőre 300 férfi hajt. Már azon gondolkozom hogy rászánom magam valami fizetős megoldásra. A fő problémám az hogy a libidóm egészséges, ehhez képest otthon nincs szex. Beszélgettünk már róla, a feleségem nem képes a szexuális életre, eredendően taszítja a dolog. Nem miattam, hanem egyszerűen hallani sem akar róla, nem vágyik rá, nem gondol rá, nem hozza lázba semilyem férfi látványa. Én viszont normálisan működöm, igényem lenne a testiségre, meg az ezzel járó érzelmi kiteljesedésre. A bevett sztereotípiák rám nem érvényesek, nem vagyok igénytelen, figyelmetlen, a BMI iondexem tökéletes, nincs konfliktus közöttünk, nem vagyok erőszakos, sem lusta.
Az elmúlt pár évben ismerkedtem fű alatt, de sajnos hasonló nőket találtam. Innena gyk-ról is volt jó pár nő akivel leveleztem, közelebb kerültünk egymáshoz, de ők sem voltak azok a "szexelős" típusok. Nem tudok jobb szót rá, de elborzadva látom hogy 40 felett valami történik a nőkkel, mert lassan már nem találok vagy nem hallok olyan nőről, akinek a libidója eléri az alap szintet is. Lehet hogy az élelmiszerek vagy a környezet szennyezés miatt, lehet hogy a szennyezett ivóvíz miatt(igen erős a vízben található gyógyszer maradvány), lehet hogy a tartósítószerek, lehet hogy korszakos lelki terhek, lehet hogy régen sem volt jobb a helyzett, csak akkor egy nő még erősen kapaszkodott a férfiba, ciki volt ellent mondani stb. A lényeg az hogy a középkorú nők körében már jóval több a libidó nélküli vagy az asszex, mint olyan aki szereti a szexet.
A felháborodott jelenlévő szeximádó nők felháborodása nem mérvadó, ha nem ingük kérem ne vegyék magukra.
35.
Bizony bizony van abban valami amit mondasz.Az egészségtelen életmódot még kiegészíteném az egész napos munkával, a stresszel.
Én 3 évvel ezelőtt nagyon beteg voltam. Mindenfélét ettem, cukrozott dolgokat ittam, semmi mozgás, rengeteg munka.
Felszaladtam 120 kilóra, és minden bajom volt. Libidóm semmi. Nem hiányoztak a nők.
Önkielégítésnél fájt a jobb oldalam, és szinte semmi sperma nem jött.
2 éve eldöntöttem, hogy váltok, mert ez így nem mehet tovább.
Abszolút leálltam a cukrozott üditőkről, az édességről. Csapvizet nem iszok, csak a Lidl- ből az enyhe zöldet.
Semmilyen felvágottat, semmilyen tartósítószetes dolgot nem eszek.
Elkezdtem futni, ami azóta is tart minden esténként.
És láss csodát, bő 1 év alatt minden helyre állt.
Ledobtam 20 kilót, minden bajom megszünt, és a libidóm az egekben. Úgy, hogy most sajnos nincs partnerem.
Mert ugye tudjuk, hogy a libidó 30-40 % ot növekszik, ha ellenkező nemű partner is van mellettünk, és az foglalkozik is velünk.
Szóval igenis számítanak ezek a dolgok. Ki hogy él, miket eszik, mennyire stresszes az élete, a mozgás, stb
A jelentős túlsúly az pl szexgyilkos szerintem. Az libidó gyilkos, az biztos.
Nekem olyan volt a hasam, mintha lenyeltem volna egy 10 kilós görögdinnyét egészben.
Hát ennyi, aztán mindenkinek jó egészséget kivánok.
Lassan indulok futni, tartsatok velem. Nem a TV előtt tespedni hékáskáim. 😃😄😁
Gratulálok!
Tudod mi a legrosszabb? Ha egészséges vagy, nincs rajtad felesleg, az életed is jó vágányon halad... Tehát a libidód az egekben, van melletted egy nő(+40% libidó), és nincs szex. Én ebben a cipőben járok. :D
Ne is mond.
Nálam ugyanez a helyzet.
Pont ezért tettem magam rendbe, hogy tudjak társat keresni, de sajnos nem könnyű.
Csalódtam a világban, mert azt gondoltam, ez majd simán megy.
Hát nem.
Úgyhogy nyugi. Én is szenvedek rendesen. 😢😭
Az a baj, hogy az úgymond átlag férfi már belépő szintnek is kevés. Sportos vagy és igényes? Van iskolád? Autód? Lakásod? Ez még az átlag szintet sem éri el. Ennél sokkal de sokkal több kell. 40 felett meg pláne! Itt már a nagy dobást várják, itt már nagyon komoly dolgokat kell letenned az asztalra. Itt már a vezető beosztás alap, a magas egzisztencia is. A sármos szívdöglesztő külsővel kell folytatni, gáláns és nagyvonalú légy. Programokban, program szervezésben is légy a toppon.
Ezt onnan tudom, hogy több társkeresőn is kipróbáltam magam fiktív adatlappal. A sajátommal nulla volt a siker, de ha kiadtam magam az előbb felsoroltaknak, plussz egy sármos fotóval(generált), nem maradt el a siker.
Szóval ne hidd el, hogy egy negyvenes nőnek bárki jó aki "rendes", meg egy fokkal szebb mint az ördög. Már könyvet írhatnék a témából! Biztos vannak kivételek, de a többség olyan mint ahogy írtam. A sikered adatlapom segítségével rengeteg nővel beszélgettem, szinte egyöntetűen azt nyilatkozták, hogy átlagos férj/pasi az van otthon is. Vagy aki elvált, az azt mondta, hogy elege van már a szürkeségből, ő most már élni akar. Szexkapcsolat fronton még rosszabb a helyzet! Ott már kerek-perec a férfi dög a nyerő, majdnem olyan mint egy chipandale show. Piszkosula toppon kell lenned hogy szexre találj egy nőt. Átlagos külsővel ez szinte lehetetlen ismeretlenül. A viszony.hu-n is van egy igazi és egy profi adatlapom. A valódival arra nem méltetnak, hogy egy karaktert visszaírjanak. A sármos és vonzó adatlapomnál meg ők írnak rám. Tudod milyen egyszerű a női nem? Csak a csillogás, csak az álmok utáni futás. Ha ezt megadod nekik nyertél.
Mivel a kommunikációm jónak mondható, tájékozott, olvasott ember vagyok, el tudom őket varázsolni, ők meg nézegetnek egy fiktív fotót és párosítják a szövegemmel. :) Persze találkozót nem szeretnék, mert az egész nem igaz csak egy játék. Elköszönök tőlük, és ennyi. Aztán még ők írnak utánam. A csillogás és az álmok! Ennyi a női lélek.
Sajnos mindezekkel egyetértek.
Egy sima átlagos férfinek szinte lehetetlen találni társat.
Fontos, hogy valahol tulajdonos, vagy vezető légy.
Ezek természetesen jó fizetéssel, jó egzisztenciával járnak.
Legyen jó autód, szép lakásod, de inkább házad, és az sem baj, ha van valahol nyaralód.
Ha "kis" ember vagy, alkalmazott, beosztott, sima átlag fizetéssel, akkor szinte lehetetlen. Még akkor is, ha viszonylag jóképű vagy, és jó a testalkatod.
És látod mi van. Mi beszélgetünk, nők nem szólnak ám hozzá. Nem ám. Sunyiba vannak, mert tudják, hogy igazunk van.
Mindegyik az orvosokat, ügyvédeket, vezetőket, híres sportolókat keresi.
Ez van, ilyen lett a világ.
Az már rég volt, hogy a feleség varrónő, a férj meg kőműves.
Ilyen már nem lesz. Ez már Ó divatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!