Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas férfiak! Ti félrelépnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak! Ti félrelépnétek ha lenne kivel?

Figyelt kérdés

2021. dec. 30. 10:34
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
38%

Én azon kaptam magam, hogy elkezdtem ismerkedni, és még a bolti eladók is fricskáztak velem. Mi van? Elég magas beosztásban dolgozok, a világot bejártam, több diplomám van, a külsőm is eladható még! Aztán egy erőszakhoz szokott bolti eladó akarna diktálni, akiről 3 levélváltás után süt a proli életmód, meg hogy az élettársa verte stb. Egy ilyen akar lediktálni? :D Nem bántás képpen mondom, de nekem is van egy szint ami alá nem megyek.

Nincs anyagi gondom, bármilyen témában othhon vagyok, bármilyen programhoz fel tudok öltözni, autó, háak, lakások... majd ott tartok hogy nekem kell futni minibálbéres, kulturát még csak hírből sem halló nők után, mert csak ez jut? Ez rohadt vicces. Az életben meg kategóriákkal jobb és igényes nőkkel voltam mindig is. :D Valami nagyon el van menve a netes ismerkedésekkel! :) Próbáld ki a viszony.hu-t. Na az már tényleg botrányos.

2022. jan. 16. 22:04
 42/60 anonim ***** válasza:
75%

Azon már túl vagyok. Azt már kipróbáltam.

A netes dolgoknak véget vetettem. Vagy beüt valami szerencse a természetes életben, vagy maradok így.

2022. jan. 16. 23:03
 43/60 anonim ***** válasza:
87%
Hát igen. Kár hogy ennyire elcseszett lett a világ.
2022. jan. 16. 23:12
 44/60 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon el vagytok tévedve.
2022. jan. 17. 09:04
 45/60 anonim ***** válasza:
100%

44.

Te ezt boldog házas emberként írod, vagy magányos társkeresőként?

Nagyon nem mindegy. Nagyon nem.

Boldog házas emberként én is azt mondanám, hogy :

"Ó mi az a társkeresés.?" Ugyan mán. Az a világ legkönyebb dolga."

Aha. Persze. Próbáld ki.

Majd rájösz, hogy a mai nőket mennyire nehéz fölcsípni.

Ha szeretnék beállni Iszlám harcos katonának, szerintem az könnyebb lenne.

Megközelíthetetlenek a mai nők komám.

Csak aki nagyon szép, sármos jó kiállású, jó testalkatú. Csak annak van esélye.

Régebben más volt. Ma azt figyelem, hogy nagyon rá mentek a nők a férfi szépségre.

Fontos, hogy egy férfi nagyon szép legyen.

Pl ha van 50 évesen kb 2 cm es pocakod, akkor valósággal szinte leköpnek az utcán.

Nem drasztikus tulsúlyról beszélek, mert az aztán végképp KO.

Elég egy néhány kiló plusz, és véged van.

Rajtam már csak pár kiló van, de ez sem nyerő.

Most azt csinálom, hogy minden este nyers vegyes tálat vacsorázok.

Ebbe van nyers fejeskáposzta, répa, gyökér, zeller, karfiol, krumpli.

Ez van sajnos. A szépségért iszonyatosan szenvedni kell.

De egy nőért mindent megéri megtenni.

Ők az élet két lábon járó csodái.

Még a Dunába is beugranék, pedig nem tudok úszni, de tudom, hogy az akaraterőm és a hitem a felszinen tartana.

Na érted már 44 es?

2022. jan. 17. 11:22
 46/60 anonim ***** válasza:
100%

#45 Arra értettem hogy a túlsúly itt hatalmas gond lett amitől nincs az embernek libidója. Egyrészt ez nem igaz. Másrészt a korral megereszkedik mindenki. Körülöttem lévő ismerősi, baráti körben lévő családanyákon is látszik a kor, és nem csak a ráncokra gondolok.

És nem azok néznek ki a legjobban akik ezzel komolyan foglalkoznak. Hanem azok akiknek olyan az alkatuk. De ez csak mellék vágány.

nyilván nem jó a felesleges súly, és lehet hogy hatással van a libidóra.

Társkeresési általánosítás hogy minden nő haszon leső kb.

A hasznon lesők nem a libidójuk miatt keresnek párt. Tovább nem is részletezném.

Amelyik nő keres magának mert szexuálisan aktív lenne de otthon valamiért nincs, az nem azt nézi kinek mennyi pénze van vagy egzisztenciája.

Hanem EQ legyen normális. Szex ben ne 5 perces legyen, tehát ne csak magával törődjön hanem a partnerével is. Nem nem dumában. Duma az sokaknak megy. Legyen elég intelligens ahhoz hogy tudja ez csak ennyi lesz. Nem fogják a homlokukra írni az ilyen nők... Nyilván fontos a szimpátia, meg hogy tudjatok kommunikálni. Ezek pedig kizárólag személyiségi jegyek, ezek nem hibák ha nem klappol.

Ez brutális nehéz mindenkinek. Ez így van.

Te is változtál az évek alatt ahogyan mások is.

40-50 pasiként 20 lányokat nézel akkor igaz amit mondasz, de minek aludjanak meg? Sorban állnak náluk a pasik. Élik az életüket és kihasználják hogy válogathatnak.

Ha egy nő annyira magasra teszi a lécet hogy nem tudja leverni senki akkor választhatja hogy sír vagy lejjebb ereszti a lécet.

Igen gyakran a sírást választják, de van aki lejjebb veszi a lécet :)

Nem a 2 kiló lesz a vízválasztó hidd el.

Nem boldog házasként írom.

44 voltam.

2022. jan. 17. 11:45
 47/60 anonim ***** válasza:
100%

46.

Nem csak a 20 éves lányok előtt állnak sorban, hanem 14-100 éves korig bezárólag minden nő előtt sorok kígyóznak. Oké, a 98%-uk csak meg akarja dugni őket. Viszont te is bekerülsz abba a halmazba amire azt mondja egy nő hogy a "pasik". Mivel fogsz kitűnni? El sem olvassák a leveleket, írhatsz te bármit! Elmondom mi a választásuk egyetlen rostája: a fotód! Na most akkor vedd figyelembe, hogy rajtad kívül minimun 150 férfi akarja bevenni a várat. Elhiheted hogy minimum 25 köröket ver rád külsőre. Ne gondolkozz! Kiestél a kosárból.

Marhára nem érdekli egy nőt, hogy mit adsz elő önmagadról, a kutyát sem érdekli mi a hobbid, vagy salátát eszel, vagy futsz naponta 2000m-t. A munkád sem érdekli, az autód sem. Az érdekli, hogy a fotóddal kiváltasz-e belőle vonzalmat. Ennyi a titok. Ha igen, akkor talán elolvas rólad pár sort. Szeretőt keresel? Felejtsd el, oda minimum egy fittness modellnek kell lenned külsőre kortól függetlenül. A röhejes az, hogy ezt konkrétan bármilyen külsővel rendelkező nő elvárja. Brutál ciki ha nincs kockahasad, nincs minimum egy tagbaszakadt külsőd, nem vagy amolyan gladiátor testalkat. Nem a nőknek kellene azon izgulni hogy hogy néznek ki, hanem a férfiaknak.

Mondjuk 2010-ben nyugodtan levelezhettél egy nővel, visszaírt. Ma már 1000 levélből ha kettőre kapsz egyáltalán választ, annak már örülhetsz.

Iparággá vált a "jópasi" biznisz. Azaz egy ilyen "jópasi" 10-15 nővel van. Most ezt nem hiszed el, pedig ez így van. Én sem hittem el, de a viszony.hu-n csináltam női reget, és beszéltem ilyen férfival. Egyébként családapa, külsőre olyan hogy az állam esett le még férfiként is, extra jól szituált, extrém sármos, szóval egy főnyeremény. Ő mondta hogy táblázatot vezet a nőkről hogy kihez mikor megy. Most kapaszkodj meg! a nők többsége tisztában volt vele hogy ő ilyen. Szerinted ha egy nő szexet keres, akkor leáll józsival a hentessel? Amikor fullos pasik között VÁLOGATHAT? Alapvetően meg az az igazság, hogy anők nincsenek rászorulva arra, hogy megalkudjanak. A férfiak meg piszkosul rá vannak utalva arra, hogy megalkuvók legyenek. Egyszerű piaci mechanizmus, az egyik nemre brutálisan nagy a kereslet, a másik nemre meg brutálisan kicsi. Az egyik válogathat, a másik meg reménykedhet hogy kiválasszák.

2022. jan. 17. 15:12
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

#47 Ha ez így is lenne, jól teszik a nők. Te is megtennéd, ha lenne rá lehetőséged.

A társkeresés mindig is húspiac volt. Netes társkeresőn pedig a szexkapcsolatot keresők, meg a kétségbeesettek vannak leginkább.

Mindenki annyira kihasználja a lehetőségét, amennyire teheti. Mondom ezt férfiként.

2022. jan. 17. 15:26
 49/60 anonim ***** válasza:
100%

48.

Ezt mondom én is, reflektálva az itteni jól bevett mézes-mázas gyk-s tanácsokra, miszerint a külső nem meghatározó tényező. 99%-ban csak az a meghatározó netes/appos ismerkedésnél. A többi csak akkor jöhet szóba, ha a külsőleg vonzó a személy. A másik döntő tényező a kereslet-kínálat. Mivel a férfiakra, vagyis mondjuk ki, a rendes, normális de átlagos külsővel rendelkező férfiakra igazából nincs kereslet, így nekik amolyan sakk-matt helyzetből kell kihozni amit lehet. Ha egy nő csak lélegzik, rá máris akkora kereslet hogy simán tud válogatni. Persze hogy ki is használják. Egyértelmű!

Sajnos rengeteg férfi elfoglalt, vagy már nem él társasági életet, nekik meg maradt a netes reménytelenség. 20 évesen azért még mozog az ember nők között, 40 felett meg már dolgozni jár túlnyomó részt. Meg olyan korban már a többség házas.

2022. jan. 17. 16:10
 50/60 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos igen.

Eljutottunk odáig, hogy mára a szex luxuscikk lett a férfiaknak.

A nők nagyon válogatnak, de azért mert megtehetik.

Egy mai férfi, vagy nagyon jól néz ki, vagy nagyon jó a bankszámlája.

Ha egyik sem.m akkor teljesen reménytelen.

És sajnos ez már nem csak idősebb korban van, mert az én fiam 31 éves, és 7 éve nem volt nővel. Komoly kapcsolatnak meg még a közelében sem volt.

Én már elvagyok valahogy 55 évesen, bár nagyon nehéz kapcsolat nélkül, de hogy vele mi lesz, gőzöm sincs.

Én már a halált várom, remélem nincs túl messze.

Kapcsolat nélkül 1 napot sem nagyon érdemes élni.

2022. jan. 17. 16:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!