Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas férfiak! Ti félrelépnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak! Ti félrelépnétek ha lenne kivel?

Figyelt kérdés

2021. dec. 30. 10:34
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
74%

Show tudta mitől döglik a légy.

😃😄😁

2022. jan. 1. 19:37
 12/60 A kérdező kommentje:
Én is tudom. A légyírtótol. :D
2022. jan. 1. 19:47
 13/60 anonim ***** válasza:
75%

10. Én is ugyanezt mondom! Itt mindenki huszonéves, aki fülig szerelmes, akinek a párja maga az isten, naponta 10 szex. El sem tudják képzelni, hogy innen hogyan vezethet az út odáig, hogy egyáltalán nincs szex. Majd 40 évesen nem talál nőt, vagy ha igen, az nem tetszik neki. Vagy kifog egy asszex nőt, amire ma olyan 50% az esély. 20 évesen mindenki azt hiszi, hogy a szex magától értetődő dolog, azt egy nő jobban kívánja mint bármit.

Na majd 40 felett rájönnek... Akik meg 40 felett itt parádéznak hogy náluk micsoda szuper a szex, azok meg adjanak hálát az istennek, hogy a párjuk nem fordult el tőlük szexuálisan, nem ment tönkre a hormon háztartása, nem unt rájuk, nem csapta őket szét a napi stressz stb. 40 felett a szex ritka áldás.

2022. jan. 2. 00:48
 14/60 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos egyet kell hogy értsek.

Nincs is ezen mit magyarázni, mert fölösleges.

Amelyik nővel jól megy a szex 40-50 körül, az holnap menjen el a Bazilikába az éjféli misére, és adjon hálát Istennek.

2022. jan. 2. 02:36
 15/60 anonim ***** válasza:
74%

Huszonévesen még érthetetlen fogalom hogy egy házasság nem a cooperatív számítógépes játékokról szól, meg a borozgatásról a naplementében, a fesztiválozásokról, a kirándulásokról, a szexmaratonokról... Helyette van korán kelés, reggeli készítés, bepakolás a gyereknek, iskolába vinni, rohanni a munkahelyre, ott agyleszívás, stressz. Aztán meló után rohanás a gyerekért, bevásárlás, irány haza, főzés, foglalkozás a gyerekkel, mosogatás, pakolászás, zuhany... Jó sok időd jut magadra... Esetleg a párod is hasonlóan elfoglalt. Ezt szorozd meg azzal hogy lehet 2-3 gyereked, lehetnek betegek, nyűgösek, lehetnek munkahelyi, családi problémák, a gyereket szakkörre, sportra kell vinni, esetleg a munkahelyeden beiratnak egy tanfolyamra, építkezel, felújítasz. Fáradt vagy, ki van a hócipőd. A házasságod feszült a hajtás miatt.

Persze, persze, a gyk népénél ezek fel sem merülhetnek! Csak a romantika és a mennyiségi és minőségi szex! 😘

2022. jan. 2. 07:07
 16/60 anonim ***** válasza:
77%

15.

Szerintem mindenki egyetért veled, hisz teljesen igazad van.

Ezek a mai "modern" munkahelyek pl teljesen tönkre tették a családi harmóniát.

Reggel elmész otthonról, és este hazaesel holt fáradtan.

Én 55 éves vagyok, kis városban nevelkedtem, emlékszem a gyerek koromra.

Reggel elmentek a szüleim dolgozni, délután 16 órára otthon voltak. Volt 2 csemege üzlet a városban, amik 17-18 órakor bezártak. Szombaton 14 órakor, vasárnap pedig zárva.

Ennyi. Az estét mindenki a családjával töltötte.

Nem úgy mint most. Este 21-22 óráig vannak nyitva az üzletek.

Mire hazaesik a dolgozó, minimum éjfél. Holt fáradtan bedől az ágyba.

No. És akkor még legyen kedve szeretkezni is.

Az egyebekről, amiről a 15 ír, még nem is beszéltünk. Pl gyerekek, meg ilyesmik.

Sajnos, ez a mai világ, nem igazán család barát.

Én azt is értem, hogy mondják, hogy sokat kéne mozogni, sportolni, mert egészséges.

Ez igaz. De könyörgöm mikor?

Egy egész napos, napi 12 óra kemény munka után?

Lehetne erről sokat beszélni, de úgyis tudja mindenki, hogy mik vannak mostanság.

2022. jan. 2. 10:21
 17/60 anonim ***** válasza:
77%

16. Az hogy 82%-os lepontoz egy okfejtést, az ő emberi alantasságát bizonyítja.

Egyébként meg a mai világban egy kapcsolat értéke az nagyjából leredukálódott a szexre. Ha van akkor oké, ha már nem kielégítő akkor kuka, jöhet a másik. Mivel egy ennyire felpörgött lét vesz körbe minket, így mi marad egy embernek? Mi az ami valami teljesen mást ad és valahol egy emberi ösztön? igen, a szex. Pontosan ezért lett a legkommerszebb és egyben az emberi létezés alfája és omegája. Nagyjából e körül zajlik minden. Ezért megy a páváskodás, magamutogatás, edzés, kondozás, tetkózás, szakáll, diéta, pénz stb. Azért hogy a lehető legszebb, legjobb partnert tudja összekaparni az ember, legelsősorban szexre. A vízcsapból is ez folyik, a média is extra erővel erőlteti, már 12 éves gyerekek azt nézik hogy kel jól csinálni az orált, 16 évesen már anál, 18 évesen már partiba megy a szex. Ha egy nő nem bevállalós, az értéke közelít a nullához. Sajnos ez van.

2022. jan. 2. 22:38
 18/60 Sághegyi Péter ***** válasza:
70%
1. Jót tesz az önbecsülésnek. Persze vigyázni kell a másik önbecsülésére is ezért ügyelni kell rá, hogy ne derüljön ki. 2. A régi mondás szerint is : Az idegen edzi a farkat.
2022. jan. 5. 14:12
 19/60 anonim ***** válasza:
100%
george bernard shaw, nem show. utóbbi az, amit itt csináltok.
2022. jan. 5. 17:44
 20/60 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom hogy igen. Mivel a szexuális életünk finoman szólva is lapos, így nem sokat gondolkoznék rajta. Sajnos otthon reménytelen vállalkozás a szex a folyamatos elutasítások miatt, én egyedül ezen nem tudok változtatni. Ha működne a szex, eszembe sem jutna más nővel csinálni.
2022. jan. 5. 22:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!