Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas férfiak! Ti félrelépnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak! Ti félrelépnétek ha lenne kivel?

Figyelt kérdés

2021. dec. 30. 10:34
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
32%

Aranyos, hogy akinek szar a házassága az nem magában és a párjában keresi a hibát, hanem önigazolásként egymás vállát veregetik, hogy "hát igen, ez ilyen".

Lehet, hogy megromlik a házasságom. Lehet, hogy már nem tudjuk majd megjavítani. De tisztelni fogom annyira a feleségem, hogy eléállok vagy a nyitott házasság, vagy a válás lehetőségével. Ez a korrekt lépés. Az összes többi mentegetőzés csak a saját magatok gerinctelen viselkedésének a palástolása.

2022. jan. 6. 08:18
 22/60 anonim ***** válasza:

Ez az egyik, a másik meg az, hogy hosszú távon, lehetetlen eltitkolni a sutyiba való félrelépést.

Megváltozik az ember viselkedése, kevesebbet lesz otthon, másképp öltözik. Előkerülnek a parfümök, stb.

Mi pont így jártunk. Feleségem minden délután otthon ült, tévézett. Egyszer csak elkezdett fölöltözni, stb, stb, és minden délután eltünt.

Megpróbált mindenféle mese szövegeket beadni, de én biztos voltam benne, hogy ffi van a dologban.

Jobb ezt megbeszélni, mint hazudozni.

2022. jan. 6. 11:05
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

22. Téged ez miért zavart? Minden félrelépés alapja a szexmentes házasélet. Inkább az a megalázó, ha az ember férjének)feleségének máshol kell keresnie a szexet, mert a trónján pöffeszkedőnek degradáló a szexuális élet a párjával.

Nagyon jól teszi az aki félrelép, sőt nekifutásből még egy s*ggberúgást is bevihet a párjának amiért ilyen helyzetbe hozta.

Válás? Nézzél már szét az elvált emberek fontján! 10/2-nek sikerül újra, a többi meg csak ott kínlódik.

2022. jan. 8. 11:42
 24/60 anonim ***** válasza:
100%

23.

Most megfogsz lepődni, de képzeld el, hogy teljesen egyetértek veled. Az én párom ugyan keresett egy másik férfit, de ennek az oka egy teljesen speciális egyedi jellegű ok, hosszadalmas lenne részletezni.

Teljesen egyetértek veled, hogy a házasságok tönkre menetelének 90% ban a jó szexualitás hiánya a probléma.

Ez így van. Ez meggyőződésem nekem is.

Az utolsó mondatotról meg csak annyit, hogy sajnos én is a kínlódók táborát erősítem. 😢

#22.

2022. jan. 8. 12:01
 25/60 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően nem.

Viszont mivel évek óta nem nyúlhattam a páromhoz.

Ha egy nő kedves lenne és kezdeményezne nem tudnék ellenállni neki.

Magamtól nem fogok kezdeményezni, úgy hogy nagy valószínűség szerint ez így is marad.

2022. jan. 10. 18:20
 26/60 anonim ***** válasza:
100%

Hú de érdekes! A félrelépést mindenki démonizálja, azt csak egy öntelt, otthon tajben-vajban fürösztött férfi teszi meg. A valóság meg ennek az ellentétje? Talán azért lépik meg, mert a hosszas vívódás után nem találtak megfelelő megoldást? Könnyen beszél itt sok ember hogy el kell válni. Persze, vannak esetek amikor igen, de ha egy működő és működtetett családban csak a szex hiányzik, azt nehéz felrúgni. Mit mondasz pl a 8-10 éves gyerekednek? Nem fog hiányozni? Vagy a sok-sok belefektetett energia? Vagy hogy más fog már a ygerekeddel lenni, te meg max csak hétvégén pár órára?

Mindez azért, mert a házastársak egyik szereplője nem akar szexelni! Itt is sok a tévhit! Nem, nem azért nem akar szexelni mert a párja rossz az ágyba, nem azért mert agresszív, buta, érzéketlen stb. Azért nem akar szexelni, mert ilyen mintát hozott, neki a testiség bűn, a nemi szervek az ördögtől valók, a libidója nulla. Persze belement a házasságba, addig erőt vett magán. Aztán jöttek a gyerekek, majd ez innentől kezdve szuper kifogás lett a szex ellen. Annyira tipikus!

Na de ez kifelé úgy mutat, hogy van a sz*r férfj/feleség, aki a nagy jómódjában félrekefél. Persze, hogyne.

Én nem kívánom másnak hogy átélje, de igazság az, hogy tanulságos lenne.

2022. jan. 11. 15:41
 27/60 anonim ***** válasza:
100%
8as vagyok,kérem jelentkezzen ide privát üzenetben az a 45-ös Nö aki rámirt privátban!(véletlen kitörlödött) :( Köszi! ;)
2022. jan. 12. 14:57
 28/60 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsére ilyen gondom nincs, mert jelenleg nincs kapcsolatom. /Sajnos/

Így én bizony szívesen lépnék, de szerencsére nem félre.

55F.

2022. jan. 12. 16:05
 29/60 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj, simán! Az asszony már évek óta behúzta a kéziféket, jó lenne már egy kis testiség, érintés, közelség.
2022. jan. 12. 19:49
 30/60 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Persze, otthon már 4 éve évi 1 van és a csók is nagyon hiányzik. De nem fogok mert a korombeli 40-50es nők nagy része inkább szenved és nem lép félre és aszexuális lesz. Az a kis százalék aki igen, az meg fiatal fiúval teszi ezt. 44f pedig tudok masszírozni, magas vagyok és nekem már a nő boldogsága a fontos. Nekem már séta és csók is elég lenne.
2022. jan. 15. 02:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!