Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek! Ez titeket zavarna vagy belefér?
13-as, eléggé félreértettél... Ismerem a párom, ő is engem. Nekünk nem gond, hogyha bármelyikünk elmegy ellenkező nemű ismerőssel kávézni.
Ez egy udvariassági dolog, hogy szólok neki, hogy később érek valami miatt. Azért szoktam úgy kérdezni, hogy gond-e, mert ha otthon valami sürgős dolog van, akkor természetesen az az első.
Nemrég olvastam pár amerikai fórumozó eszmecseréjét, hogy az amerikai nép mennyire "touch-starved", vagyis hogy a nem-romantikus, plátói érintések mennyire nincsenek jelen a hétköznapjaikban, és ezért ki vannak éhezve minden érintés morzsára, ugyanakkor minden teljesen normális érintést vagy ők, vagy a társaik közeledésnek vesznek. Pl. ha valaki megkocogtatja a vállad, hogy felhívja a figyelmed, tehát hasonló semmi érintésekbe belelátnak mindent.
Nekem amúgy nincs gondom az "elamerikásodással", de szerintem a tévéből azt látjuk, hogy ha együtt szállunk be valakivel a liftbe, az már flört. Engem normálisan neveltek, a fiúk nem voltak se tabu, se érdekesség, se más, egyszerűen csak voltak. Ezért nem olvasok bele emberi érintkezésekbe romantikát. És próbálok párt is úgy találni, hogy ha az ellenkező nemre gondol, ne az legyen az első gondolata, hogy "lány/fiú, flört, szex, megcsalás".
"Szoktak beszélgetni és 1x 2x beülnek egy kávéra."
Jó, hogy tudsz róla, így meg is kérdezheted, hogy mi újság, miről beszélgettek. Így ez a dolog nem szétválaszt, hanem összeköt titetket.
Tegyük tisztába,
1.más az a férfi női kapcsolat ahol érzelmileg nincs semmi, régi barátságok/haveri szint
de figyelem itt is lehet bármi, mert vannak azok a tipusok akik éreznek többet, de nem nyilvánitják ki, mert félnek, hogy elveszitik a barátságot, fontos neki a másik a közelében akar lenni, mert érez iránta kategória... rejtett barátság!!
2. lelki szálak szövődnek/kötések kapcsolat férfi-nő =lélekpótló barátok kategória ahol a párok között otthon "látszólag" minden rendben van, de valahogy a lelki kapcsolódás nincs meg..és itt lépnek közbe a férfi-női pótló "barátságok" akik a képbe jönnek egyfajta pótlásként.
3. lelki tanácsadás kategória, de ilyenkor is fontos arra figyelni, hogy milyen korúak az illetők, és milyen rejtett szálak fűzik egyiket a másikhoz ellentétes nemnél...
Ilyenkor szokott kialakulni egy lelki kapcsolat ami függőséget okoz esetleg rejtett testi vonzódás is lehet ezekben a háttérben.
Nemegyszer fordul elő, hogy pszichológus iránt éreznek a páciensek rejtett vonzalmat pl...
Fontos tudni, ha otthon minden rendben lélek-testi szinten, akkor ilyen "pót" barátságokra nincs szükség!!
Akiknek rendszeresen szükségük van az áltag feletti baráti találkozásokra, akár napi szinten, több telefon, email a "baráttal" ott valakinél otthon nincs rendben egy s más....
Tehát vannak kategóriák, lehet vállogatni.
Azok akik fenhangosan hirdetik, hogy náluk minden rendben van és ők nem éreznek a másik iránt semmit, rendben, de lehet a másik részéről akivel találkozik ő már nem igy gondolkozik róla.
Személyes tapasztalatomat tudom felhozni.Sok évvel ezelőtt az Én feleségemnek is volt egy férfi barátja,munkatársa.Én is ismertem,mondhatni haverok voltunk.Évekig semmi nem történt közöttük,voltak néha még közös programjaink is ( a feleségével együtt ! ).De megváltoztak a dolgok,kezdett nem tetszeni,hogy egyre többször összejöttek.Mikor ezt szóvá tettem,természetesen Én voltam az alaptalanul gyanakvó,féltékeny idióta,aki nem bízik a feleségében.Ettől kezdve nem kötötték az orromra,hogy mikor találkoznak,úgy tűnt mintha nem keresnék egymás társaságát.Aztán évek múlva robbant a bomba,kiderült hogy legalább egy évig viszonyuk volt.D@gtak mint a nyulak,ha csak tehették.
Hát így engedd a párodat "kávézgatni" más nemü " baráttal ".Hűséges feleség az olyan mint a lottó 5-ös.
“Fontos tudni, ha otthon minden rendben lélek-testi szinten, akkor ilyen "pót" barátságokra nincs szükség!!”
Nekem pl van egy hobbim, ami a férjemet egyáltalán nem érdekli. Akkor ezen logika szerint ahelyett, hogy összejárnék a haveri társasággal (ahol igen, vannak férfiak) ezt a hobbit űzni, rá kellene kènyszerîtenem a férjemet, hogy mégis csinàlja velem együtt, vagy felhagyni vele? Ekkora baromságot. Szerintem meg az nem normális, ahol sülve-főve együtt vannak a párok, egymás nélkül sehova nem mennek, mintha össze lennének nőve. Voltam ilyen birtoklási mániás palival, soha többet nem lennék olyan kapcsolatban, ahol az a szabály, hogy vagy vele együtt vagy senkivel sehova…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!