Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a hangnem normális és belefér egy házasságba?
Egyáltalán nem.
A vita pedig nem egyenlő a tahósággal. Már bocs.
A nagyon régen kifejezés egyeseknek 3 hónap körül van, másoknak 30 hónapot tesz ki.
Ne akkor kérjen elnézést, amikor kimondta, hanem előtte gondolja meg a szavait és ha ki akarná ejteni, harapjon a nyelvébe. Ezt mondd meg neki, de ne vita közben, mert annál inkább győzni akar, hanem akkor mondd, amikor megdicséri az ételt, a ruhád, a frizurád. Lehangolódik, de alighanem magába száll.
Úgy veszem észre, hogy Neked ez már nem fér bele (joggal) a maradék 10 %-ba, tehát döntsd el, hogyan tovább. Szerintem erről a viselkedéséről még le lehet szoktatni, ill. lehet mérsékeltetni. Később végleg leszokik róla.
Szerintetek ez belefér egy házasságba
Szerintem nem. Leginkább azért mert neked rosszul esik és egyre boldogtalanabb leszel, egyre inkább megpróbálod majd kimagyarázni h ez a te hibád, hogy Ő így viselkedik. Nem. A férjed egy felnőtt ember; egy felnőtt embernek pedig tudnia kellene kontrollálni az indulatait.
Viszont; elmondtad neki valaha h ez téged bánt?
"Próbáltam már megbeszélni de ő nem tartja ezt bántónak valószínű neki ilyen a habitusa."
Ha tudja, hogy neked bántó, de ő mégsem tartja annak, akkor nem a habitusával van gond, hanem azzal, hogy semmibe vesz.
"Viszont nem tudom nekem miért annyira rossz és miért nem tudom megszokni főleg ha elnézést is kér később"
Játsszunk el a gondolattal! Vegyél elő egy tányért, és teljes erőddel vágd földhöz! Széttörik? Naná. Majd mondd neki, hogy "bocsánat". Ettől a darabjai újra összeállnak egy ép tányérrá? Na, ugye, hogy nem.
Egy házasság két egyenlő fél szabad akarata, ez a duma azt fejezi ki s zámomra (eufemizálva): "csend legyen, az én véleményem számít, buta vagy"... Számomra nem elfogadható. Kölcsönösen érdemes megvitatni problémákat.
Férfiként írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!