Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a hangnem normális és belefér egy házasságba?
Figyelt kérdés
Nagyon régen együtt vagyunk a férjemmel,szinte kamasz korunk óta. Szeretjük egymást 90 % ban egyet is értünk mindenben, de mint minden házasságban vannak azért viták pl ha valamiben eltér a nézőpontunk.Én ilyenkor érvelek neki normális hangnemben ő viszont annyira felidegeli magát az érveléseimen hogy ilyeneket mond : kussoljál, te bolond vagy stb... Persze aztán megbánja és elnézést kér.Nem kérem hogy egyet értsen mindenben sőt szeretném ha elmondaná a véleményét nem pedig kiabálna. Ilyenkor nagyon bánt és sokáig szomorú vagyok, mert rosszul esnek ezek a szavak és agyalok rajta miért mondja.Szerintetek ez belefér egy házasságba Néha úgy érzem rossz vége lesz, de lehet csak túlgondolom és inkább örülnöm kéne hogy ennyi ideje együtt vagyunk nem csal meg stb.A mai világban már ennek is örülni kell2021. jan. 26. 09:29
11/16 A kérdező kommentje:
Kedves 10 es! Hú az már olyan régen volt nem is nagyon emlékszem :) Az egészen biztos hogy az első jópár évben nem volt ilyen, de akkor még én is kerültem a vitákat Nagyon nagy volt a szerelem ami részemről még most is tart (állítása szerint részéről is)Viszont egy házasságban ahol már gyermek is van lehetetlen minden vitát kikerülni Vannak dolgok amit meg kell beszélni muszáj.Egy ilyen vita után csak ülök magamba fordulva órákig és rágódom min változtassak Fura érzés mert mintha magamat okolnám , és ez egyre erősödik bennem
2021. jan. 26. 11:44
12/16 anonim válasza:
Lehet ezt látta otthon apa és anya közt házasságban és öntudatlanul valósítja meg e mintát.
13/16 anonim válasza:
Ilyen letorkolás után légy órákon át levert, szomorú, magába roskadt, csak kényszerből, ímmel-ámmal válaszoló. Goromba szóhasználata esetén gyakran kérdezd meg, hogy miért viselkedik így. Mondd, hogy aki valóban szeret, az nem beszél így. Emlékeztesd, hogy régebben nem volt ilyen. Kérdezz rá, hogy miért ez a nagy változás, ami Téged rettenetesen bánt.
Ezért a helyzetért NE OKOLD MAGAD!!
Ffi/79.
14/16 anonim válasza:
10! vok. Hmmm. Mintha nem válaszoltál volna a kérdésemre, csak maszatoltál, mellébeszéltél. Pedig nekem cimezted!
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves 10es! Elnézést de nem tudtam egyértelmű választ adni , mert nem olyan egyszerű a dolog hogy fehér vagy fekete De ha fontos akkor IGEN amikor megismerkedtünk akkor teljesen normálisnak láttam az összes szempont alapján amiket említettél
2021. jan. 26. 15:01
16/16 anonim válasza:
Nem a habitusával van probléma, hanem az, hogy szimplán egy tahó.
Nekem háromszor mondhatná a párom, hogy kussoljak: először, utoljára és soha többé, mert a következőnél kidobnám a fenébe.
De neked sincs önbecsülésed, amiért 20! évig - tejóisten - tűrted ezt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!