Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "normális" ez egy házasságban?
A nőnek nagyobb a szexuális étvágya mint a férjének. Sokat veszekedtek ez miatt és a nő ráunt. De mivel ezen kívül jó a házasságuk, a nő úgy dönt inkább különböző "játékokkal" elégíti ki magát, hogy ne kelljen a férjével veszekedni. A férj is intézni magának, szex ritkán van. Így mindenkinek oké, megcsalás nincs.
Ilyen esetben szerintetek ok?
:D Én ezeken csak mosolygok! Ahol egy feleséget nem szexelnek meg rendesen, ott erősen bejátszik a nő külseje is. Én még nem hallottam csinos, szép, jó alakú nőket arra panaszkodni, hogy szexhiányban szenvednének. Olyat viszont már igen, hogy a nagydarab, alaktalan, csúnya nők azzal jöttek, hogy a férjük libidója nulla. Hát megértem az ilyen férfiakat.
Az is tapasztalat, hogy a csinos nők libidója jóval kisebb, mint a kevésbé csinosaké(próbáltam finoman fogalmazni). Nem egy modell alkatú barátnőm volt, sőt, szinte mind az volt, de a szex igazából nem dominált egyiknél sem. Náluk az bőven elég volt, hogy az egójuk az egekben, mindenki csak a nyálát csorgatta rájuk. Ezzel ellentétben a testesebb, életvidámabb nők meg nagykanállal eszik az erotikát.
"Én még nem hallottam csinos, szép, jó alakú nőket arra panaszkodni, hogy szexhiányban szenvednének. "
Akkor jelen!
És nagyon sok randiajánlatot kapok. Nem akármilyen trógeroktól, hanem egyetemi tanártól kezdve... Még hűséges vagyok, de ki tudja, mi lesz.
N/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!