Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez egy házasságban?
Nem normális, ha a problémákat egy harmadik féllel beszéli meg vagy sírja el.
Mondd el neki, hogy ez téged zavar, a te lelki társad kéne hogy legyen, nem egy "kívülállónak".
Én úgy gondolom, pontosan ugyanannyira lenne ez a helyzet egészségtelen, ha az illető barát férfi lenne.
Ha hosszú évek óta kommunikál vele, de nem találkozgatnak, nem titkolja, nem gondolnék itt másra, mint barátság. Sokan nem hisznek a férfi-női barátságban, sok ember nem is alkalmas rá, ettől függetlenül létező jelenség és teljesen normális, mindig a két félen múlik, számomra két, több, mint 10 éves barátságom számomra igazolja ezt. A férjemnek is vannak női barátai (van, aki gyerekkora óta), akikre egyáltalán nem vagyok féltékeny, de nálunk nincs is ez a jelenség, amit leírtál - én őt, ő engem tekint legjobb barátjának, mindent megbeszélünk egymással.
Itt szerintem sokkal nagyobb probléma az, hogy bizalmasabb a viszonya vele, mint veled, neki elmond minden olyat, amit neked nem. Ez ugyanakkora gond lenne, ha épp férfi lenne az illető. Az, hogy ennyire kihagy a lelkivilágából, nekem önmagában is elég lenne ahhoz, hogy elgondolkodjak a kapcsolaton (sőt).
Férfi és nő között nincs barátság, előbb-utóbb valamelyik fél többet akar.
A házasságod nem normális, én a problémáimat (is) a párommal beszélem meg.
Az normális, hogy van egy barátja, aki véletlenül ellenkező nemű.
Az nem normális, hogy helyetted egy harmadik félnek mondja el a problémáit.
Hogy nincs férfi nő közti barátság? Ezt is csak azok mondják akik erre alkalmatlanok, és nincs ellenkező nemű barátjuk. Nekem van férfi barátom kettő is, az egyik 8 éve, a másik 7 éve. A férjemmel meg 6 éve vagyunk együtt. Mindkét pasiról tud, az egyiket személyesen is ismeri. A másikat is csak azért nem, mert kimentek külföldre a barátnőjével és ott élnek elég régóta, és csak neten tartjuk a kapcsolatot.
Bizalmas barátokkal az ember beszél meg problémákat, még akár párkapcsolati gondokat is. DE, az már nagy gond, ha ezeket a dolgokat a férjed CSAK ennek a barát hölgynek mondja el, neked nem. Akkor itt a ti házasságotokkal van probléma, nem azzal , hogy egy nővel barátok. Köztetek nincs rendben a kommunikáció.
Lehet csak nekem nem volt teljesen világos, de az is lehet csak átsiklottam felette: Tulajdonképpen te most szereztél tudomást ennek a barát nőnek a létezéséről, vagy már tudtál róla régebben is? Mert ha a férjed eddig titkolta, akkor abban az esetben lehet köztük valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!