Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan közületetek aki nem él jó házasságban és úgy érzi hogy válni akar csak fél tőle?
Szerintem nem a korkülönbség a baj, egyszerűen ilyen típusú a férjed. A pasik sem egyformák, eltérőek a különböző igényeik.
Huszonévesen nekem is idősebb párom volt nyolc éven át, de még az utolsó időszakban is legalább heti 4-5-ször voltunk együtt, pedig ő akkor már közelebb járt a 40-hez. Ő is munkamániás volt egyébként, de ettől még eljárogattunk időnként ide-oda.
A jelenlegi párommal másfél éve vagyunk együtt, 39 éves, nem a szándékon múlik, hogy kevés közös programunk van, hanem más körülményeken. Az intim együttlétek száma jócskán lecsökkent a kezdetihez képest, de azért heti kétszer-háromszor együtt vagyunk.
Szóval amit tehetsz: beszéljétek meg. Ha meg tudtok egyezni az igényeket illetően, akkor jó. Ha nem, akkor sajnos válás. :(
1es, azért még 36 évesen egy friss házasságban az intimitás hiánya, eltávolodás, bepunnyadás, nem törődés nem normális...
akárhány évesen sem kellene annak lennie.
Kérdező, érdemes lenne leülni őszintén beszélni a férjeddel, és elmondani neki, mit fontolgatsz. ha ő is akarja a változást, sikerülhet.. de ha nem, akkor én nem pazarolnék több időt fiatalon egy halódó házasságra.
a gyerektéma meg elég kényes dolog... ha ő akar, te meg nem, akkor nincs helyetek egymás mellett. de erről korábban kellett volna beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!