Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek! Ez titeket zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek! Ez titeket zavarna vagy belefér?

Figyelt kérdés
Zavarna titeket ha a feleségetek jóban lenne egy férfi munkatársával? Szoktak beszélgetni és 1x 2x beülnek egy kávéra.
2021. dec. 25. 19:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ebben semmi.Nálunk fele- fele az irodában a nemek aránya. 1 órás ebédidőnk is van, szóval nálunk ebédre, ügyeket intézni simán mennek együtt, kettesben a kollégák, vegyesen.Van házaspár, pár is a cégnél, de azt nem azt jeleni, hogy együtt ebédelnek mindig.Egyik ide megy, a másik oda.Nálunk a munkaután beülünk valahova( akárvkettesben) dologgal sincs gond.Nem tudok senkit akinek ebből otthon gondja lenne, vagyis egy srác van akinek otthon mindenről be és el kell számolni, még egy kávét sem vehet csak úgy, de ha nagyobb munkautáni beülés van, oda szokott jönni.
2021. dec. 25. 21:11
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
Egyszerű: én szoktam szólni a páromnak, hogy pl.később érek, mert beülök még egy kávéra xy-nal, gond-e? Férfi ismerőseim, haverjaim túlnyomó részét úgyhogy ismeri a párom is.
2021. dec. 25. 21:14
 13/28 anonim ***** válasza:
79%
12-es: Miért? Ha azt mondja, hogy nem enged el, akkor hazamész jó kislány módjára? Sosem értettem, milyen kapcsolat az, ahol egy kávé megcsalás és el kell számolnom vele, hogy kivel-mikor-miről beszélgetek. Nevetséges. Egészséges lelkű felnőttek között fel sem merül.
2021. dec. 25. 21:34
 14/28 anonim ***** válasza:
86%
#8 Ugyan miért is érzed magad kínosan egy ilyen szituációban? Ha egy veled azonos nemű kollégával/baráttal kávézol kettesben, az gondolom oké. Ha nincs vonzalom a két fél között, ez pont ugyanolyan ellenkező neműekkel is.
2021. dec. 25. 21:41
 15/28 anonim ***** válasza:
71%
Korábbi munkahelyemen volt férfi munkatársam akivel időnként beültünk munka után egy kávéra, üdítőre. De kínosnak, romantikusnak a legkevésbé sem éreztem a szitut. Egy haveri hangulatban végig nevetett beszélgetést nem is lehetne annak érezni...
2021. dec. 25. 22:45
 16/28 anonim ***** válasza:
83%
Mennyire kell sérültnek lenni, hogy egy kávé ne férjen bele?
2021. dec. 25. 22:47
 17/28 anonim ***** válasza:
66%
13 En nem szoktam megkerdezni, hogy gond-e, maximum ha valamit megbeszeltunk delutanra, akkor amiatt, hogy gond-e hogy kesobb erek haza. De amugy csak emiatt irunk mindig egymasnak, hogy tudja a masik, hogy ne aggodjon, hogy nem ertem haza a megszokott idoben.
2021. dec. 26. 00:04
 18/28 anonim ***** válasza:
5%
Látszik, hogy hogy jön ki az a statisztika, hogy az emberek 75%-a volt már hűtlen... És most nem konkrétan a kávézásról van szó, hanem az agykenésekről, amiket lehet itt is olvasni. Jól van, ügyesek vagytok, menjetek csak kvzni és ne is szóljatok róla otthon, az a tuti;)
2021. dec. 26. 00:51
 19/28 anonim ***** válasza:
69%

Uugy mint #11, jovunk-megyunk, siman kiugrik bki kajalni, aztan vki csatlakozik hozza v nem, neha tobben, neha egynemuek, neha mas.

Lent a menzan is osszeverodnek emberek, minap egy masik teamhez atment kollega jott vissza apasagi szabirol, en meg anyasagirol, egyutt ebedeltunk, elotte kv volt megbeszelve de sok volt a sztoriznivalo, igy ebed lett. Senki nem gondol bele ezekbe tobbet mint ami. Uazzal a ferfi kollegaval rendszeresen sosem jarnek kavezgatni, ebedelni, tudom hol a hatar. A ferjemnek estenkent nyilvan beszamolok rola h mik tortentek velem aznap, de ha nem emlitem akkor az nem sunnyogas hanem szimplan emlitesre sem melto. O is kijar ebedelni random kollegakkal, kolleganokkel. Nincs ezzel semmi problemam.

2021. dec. 26. 02:10
 20/28 anonim ***** válasza:
74%

Egyszer merne emiatt hisztizni a párom, pláne eltiltani.

Persze, hogyha a férfi megy el 2-3 nő kollégájával sörözni az tök rendben van. :D Kettős mérce.

2021. dec. 26. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!