Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek! Ez titeket zavarna vagy belefér?
Figyelt kérdés
Zavarna titeket ha a feleségetek jóban lenne egy férfi munkatársával? Szoktak beszélgetni és 1x 2x beülnek egy kávéra.2021. dec. 25. 19:51
1/28 anonim válasza:
A feleségemnek csak férfi barátai vannak. De nem üldögél velük be kávéra kettecskén, mint a szerelmes párok. Konkrétan ő maga tartja cikinek úgy mutatkozni más férfival rendszeresen, mintha együtt lennének...
2/28 anonim válasza:
Karácsony előtt 2 nappal mentem így kávézni egy munkatársammal. Be is írtam a közös naptárunkba, nehogy elfelejtsem. Elfelejtettem engedélyt kérni a férjemtől, kellett volna? :O :DDDDD
3/28 anonim válasza:
Az, hogy jóban van kollégáival nem zavar, amíg munkakapcsolatról van szó. Munkaidő utáni kávézás már egyértelműen másról szól.
4/28 anonim válasza:
Vannak labilis kapcsolatok, meg "mit szólnak hozzá mások" emberek. Én nem ilyen vagyok. Oda megyek ahova akarok és bennem meg lehet bízni, akkor is, ha a másiknak fütyije van. De biztos vannak nők, akiket szorosan kell fogni, mert megszöknek ;)
5/28 anonim válasza:
"Munkaidő utáni kávézás már egyértelműen másról szól."
A kávéról és a beszélgetésről. Nagyon duuuurva! :DDD
6/28 anonim válasza:
Én sem csinálok ilyet fordítva, mert illetlennek tartom. Több emberrel beülni valahova már más, de ez nekem is túl romantikus. Akkor is kínosan érzem magam, ha én vagyok benne. Ilyen helyzetbe csak akkor kerülök, mikor valamelyik jó barátom bizalmas tanácsot kér.
7/28 anonim válasza:
Akkor romantikus, ha az emberek közt romantikus a kapcsolat. Én simán beülök kávézni a legjobb barátommal, olyan, mintha az öcsém lenne.
8/28 anonim válasza:
Ahha, és akkor kellemetlen, ha valaki annak érzi. Ahhoz talán még van jogom, hogy kínosan érezzem magam egy ilyen helyzetben...
9/28 anonim válasza:
Zavarna, de szerencsére hasonlóan gondolkodunk a dologról, szóval sosem volt ebből konfliktusunk. A párom szűkebb határokat tart, mint ami nekem beleférne, ahhoz igazodom.
10/28 anonim válasza:
Én sörözni és társasozni is mentem már el a férfi barátaimmal. A férjemet nem izgatta a dolog, külön baráti társaságunk van neki is vannak nő barátai. Szerintem ha a kapcsolat egészséges és megvan a bizalom, akkor nem kell ilyenből ügyet csinálni. A barátokat amúgy is régebbről ismerem, mint a férjemet és soha semmi nem volt közöttünk ami túl van a barátságon. Szép is lenne, ha megpróbálna eltiltani tőlük…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!