Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog kapcsolatban élők! Tényleg eltudjatok úgy fogadni a parotokat ahogy van?!
Én meg sose voltam úgy, hogy minden úgy tokelet ahogy van...
Nehéz megtalálni a határt aközött, hogy a másikat "jobbá tedd" (persze nézőpont kérdése, hogy ki szerint jobbá..) szóval, hogy fejlődjön általad, vagy elfogadod. A kettő kicsit kizárja egymást szerintem.
De ha szerintetek a kettő nem is zárja ki egymást...
Velem van a baj, hogy viszonylag gyakran látom a hibáit vagy ez normális.
En barkit bármiben elfogadok amig engem nem bánt azaz en nem serulok valamilyen szokásátol vagy akármi.
Csak a saját szférámat védem. Azon kivul bárki bármilyen lehet.
*Azaz pl lelkiterrort vagy megfelelési kenyszer rámpakolását, nem épitő hanem onbecsules rombolo kritikákat stb már nem fogok viselni.
Ilyesmiket értek a szférám vedelme alatt.
Elfogadom, szeretem úgy, ahogy van, de persze látom a párom hibáit. Viszont azért vagyok vele, mert ezeket a hibákat el tudom fogadni.
Sokszor beledumálnék amúgy, hogy mit hogy csináljon inkább szerintem, viszont igyekszem fékezni magam. Ez ilyen női gyökérség, hogy mindig tanácsokat akarunk adni.
Okos (vagy legalábbis tapasztalt) nő a párját nem lökdösi a "fejlődés" felé, mert tudja, hogy az b.szogatásnak meg herélésnek veszi. A férfiak egymástól sem szeretik a kéretlen tanácsot, inkompetensnek érzik magukat tőle, ha meg a párjuktól kapják, kb. óvodásnak érzik magukat.
Néha adódik olyan alkalom, amikor ledominálás nélkül is lehet noszogatni őket kicsit, de ritka.
Engem kiráz a hideg azoktól, akik "jobbá akarnak tenni". Az első barátom volt ilyen, utána megfogadtam, hogy soha többet nem tűröm senkitől. Persze amikor kidobtam, ő kuncsorgott hónapokig, hogy béküljünk, hiába a sok hibám. Először nézzen mindenki tükörbe...
Ha együtt vagyok valakivel, nem akarom megváltoztatni, elfogadom vagy szakítok, ugyanezt szeretném visszakapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!