Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évig érezted magad a fellegekben a házasságodban és később, ahogy megszokottá vált a kapcsolat és a mindennapok, mi lett, hogy élted meg?
2 éve vagyunk házasok 7éve együtt..
A kapcsolat természetesen megzsokott, mégis a fellegekben vagyok,ha egy nem szimpla hétköznapról van zsó / akkor nincs erre időm, hiszen reggel nem talalkozunk, este pedig csak7körül. Amikor a napo dolgokat intézzük meg) hétvégén, vagy ha szabin vagyunk akkor minden olyan, mint az első évben, csak jobban ismerjük a másikat.
Egyébként szerintem a megszokás dolyamat, nem lehet hogy megélni..
Nálunk szerintem az lehet, hogy mindig van valami, 1,5 év költözés, közbenúj munkahelywk, felujítaa, 5. Évben házasság, most családi ház vásárlaa, lakáseladás, utána a gyerek lesz..
Tehát kb 2 éve te van valami ztira, ami miatt megújulunk..
A hazasság ilyen tekintetben nem számít szerintem.. Inkább a kapcsolatben hogy érzi magát az ember..
Hiszen nagyon nem mindegy, hogy valakik fél év vagy 5-10év után házasodnak ( bnőmék 8 a másikak 10év után kötötték ösze az életüket)
Én nem érzem magam a fellegekben, de szeretem a férjemet, és minden nap hálás vagyok érte. 8 éve vagyunk együtt és nyáron volt az esküvőnk.
Néha nem könnyűek a mindennapok, de igyekszem mindig találni valamit, ami boldoggá tesz. A kapcsolatunk több mint párkapcsolat, de mindig is több volt. Ő a legjobb barátom is.
25-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!