Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem levágta rövidre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem levágta rövidre a haját, nekem nem tetszik. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mielőtt nekem esik itt mindenki, szeretném megjegyezni a következőket: nem kell tőlem engedélyt kérni semmire, a feleségem nem a tulajdonom, azt csinál, amit szeretne. A kérdés nem erre vonatkozik.

Már az ismerkedésünk alatt tudta, hogy nekem a hosszú haj tetszik, egy dús göndör hajjal engem le lehet venni a lábamról. Utóbbi időben kérdezgette, hogy mit szólnék, ha levágná a haját. Mondtam neki, hogy én nagyon szeretem a mostani frizuráját, és én nagyon örülnék, ha hosszú maradna.

Most beállított rövid hajjal, a válla fölé ér. És azért csak eddig vágatta le, mert a fodrász beszélte le arról, hogy egyszerre túl drasztikus legyen.

Kérdezte, hogy tetszik-e. Nyilván nem mondtam neki, hogy szerintem nem áll neki jól, de azért meg se tudtam őszintén dicsérni.

Hülyén hangzik, de most nem annyira vonzó számomra, mint előtte. Zavar egy kicsit, hogy mindenki más véleménye jobban érdekelte, mint az enyém. Nyilván nem arról van szó, hogy miattam nem vághatná le, de én pl azért nem növesztek hosszú szakállat, mert neki nem tetszik, és neki szeretnék vonzó lenni.

Más volt már hasonló helyzetben? Mit lehet csinálni? Hogyan lehet megmondani, hogy nekem jobban tetszett amúgy anélkül, hogy sértődés lenne? Egyszerűen jobban vonzódok a hosszú hajhoz, és most nem tudok hozzá úgy vonzódni. (nyilván most nem arról van szó, hogy ha betegség miatt megkopaszodna, kiszeretnék belőle, kérlek, ne forgassátok ki a szavaimat. itt egy tudatos döntésről van szó)

Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalatotokat.

2021. okt. 9. 14:41
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
95%
en mar egy idosebb generacio tagja vagyok Mo on mar hallottam tobbszor hogy je ennyi idosen hata kozepig ero hajjal?? nana, nemcsak hogy hosszu hanem mellirozott szoke, voros csikokkal. es miert mert az en ferjem imadta kezdettol fogva a hosszu hajat es az elmult 4 evtizedes hazassagunk alatt egyszer volt rovid a hajam mert a fodrasz tobbet vagott le mint kertem. o igy szereti es en orulok neki amikor hazajovok a fodrasztol vagy itthon megmosom befesulom hogy tetszik neki. Nekem kizarolag az o velemenye szamit es kesz. nekem is idonkent terhes mert a nyakamba logva sokszor beizzad, de akkor feltekerem, feltuzom, azzal neki sincs baja. Cserebe ezert viszont neki a 60 on tul is megvan a hosszu haja amivel megismertem. Csak most mar nem szabadon hordja hanem lofarokban es osz a sotetbarna helyett. Nekem igy sexis igy tetszik es o sem vagatja le pedig sokszor melegnek talalja foleg nyaron. Ha valaki szereti a tarsat nagyon is szamit hogy neki mi a vonzo es mi tetszik. a ferjem sose mondja csak nekem ha valamelyik noismerosunk nagyon rovid hajjal lathato (na megint noimitator lett a baratned) es jot nevetunk rajta persze csak ketten. Kerdezo, kerd meg a felesegedet hogy novessze vissza.ha szeret megteszi . ha nem hat azt neked kell kiertekelni......
2022. jan. 27. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!