Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem levágta rövidre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem levágta rövidre a haját, nekem nem tetszik. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mielőtt nekem esik itt mindenki, szeretném megjegyezni a következőket: nem kell tőlem engedélyt kérni semmire, a feleségem nem a tulajdonom, azt csinál, amit szeretne. A kérdés nem erre vonatkozik.

Már az ismerkedésünk alatt tudta, hogy nekem a hosszú haj tetszik, egy dús göndör hajjal engem le lehet venni a lábamról. Utóbbi időben kérdezgette, hogy mit szólnék, ha levágná a haját. Mondtam neki, hogy én nagyon szeretem a mostani frizuráját, és én nagyon örülnék, ha hosszú maradna.

Most beállított rövid hajjal, a válla fölé ér. És azért csak eddig vágatta le, mert a fodrász beszélte le arról, hogy egyszerre túl drasztikus legyen.

Kérdezte, hogy tetszik-e. Nyilván nem mondtam neki, hogy szerintem nem áll neki jól, de azért meg se tudtam őszintén dicsérni.

Hülyén hangzik, de most nem annyira vonzó számomra, mint előtte. Zavar egy kicsit, hogy mindenki más véleménye jobban érdekelte, mint az enyém. Nyilván nem arról van szó, hogy miattam nem vághatná le, de én pl azért nem növesztek hosszú szakállat, mert neki nem tetszik, és neki szeretnék vonzó lenni.

Más volt már hasonló helyzetben? Mit lehet csinálni? Hogyan lehet megmondani, hogy nekem jobban tetszett amúgy anélkül, hogy sértődés lenne? Egyszerűen jobban vonzódok a hosszú hajhoz, és most nem tudok hozzá úgy vonzódni. (nyilván most nem arról van szó, hogy ha betegség miatt megkopaszodna, kiszeretnék belőle, kérlek, ne forgassátok ki a szavaimat. itt egy tudatos döntésről van szó)

Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalatotokat.

2021. okt. 9. 14:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
39%
Miért lettem lepontozva?
2021. okt. 10. 10:54
 22/31 anonim ***** válasza:
57%
Őszintén mit befolyásol, hogy neked nem tetszik? Teljesen normális, hogy nem érdekli 😃
2021. okt. 10. 11:02
 23/31 anonim ***** válasza:
32%

Ne haragudj drágám de nem áll jól a rövid haj!

Semmi baj, nem is Neked akarok tetszeni.

Jajj jólvan :) holnap meló után odaugrok a kereskedésbe megvenni a rég áhított kabriót kicsit kések.

Minek az neked? Nem vagy már öreg hozzá?

Nem tudom majd figyelem a nők arckifejezését. Csók.

2021. okt. 10. 13:55
 24/31 anonim ***** válasza:
71%

A helyedben kihasználnám, hogy szakállat növesszek, ha már azt mondod, hogy szeretnél. Nem bosszúból, hanem ha tényleg akarod, nyilván elnézőbb is lenne a párod és őt se zavarná, ha toleráns vagy az ő frizujával, pedig tudja, hogy neked nem jön be.

Együtt kísérleteztek kicsit, szerintem ezt nem kéne ennyire véresen, kapcsolatrontó cselekedetnek venni, mint amilyen drámaian előadtad. Ez csak egy hajvágás, jesszus. :D

Akinek pedig ez a szexuális vágyát befolyásolja, ott azért van valami egyéb probléma, a nő ugyanaz, a személyisége ugyanaz, a teste ugyanaz.

2021. okt. 10. 14:11
 25/31 anonim ***** válasza:
41%

Persze azt hord amit akar de ha direkt olyat hord ami neked nem tetszik vagy már csak praktikusan oltozkodik meg praktikus haj az elgondolkodtato.. elhidegules?

De lehet nem is tudja mert ugy fogalmaztal hogy csak bologattal hozza.. ennyit se mersz neki megmondani hogy neked a hosszu haj tetszett?:D miert?

2021. okt. 10. 20:02
 26/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, meglepő, hogy ilyen kis arányban lettem széttrollkodva.

Néhány kommentre reagálva random sorrendben:

Volt hosszú hajam, a hátam közepéig ért. Tudom, hogy milyen hosszú hajjal élni.

A feleségem is növeszteni akarta a haját, csak "töredezett a vége kell belőle 1-2 centit vágni, hogy jobban nőjön" (kb 2 évnyi hosszt vágott most le).

Az zavart az egészben, hogy tudta, hogy nekem nem fog tetszeni. És most patthelyzetben vagyok, mert tudja nagyon jól, hogy egyszerűen taszít a rövid frizura. Úgy, mint a legtöbb nőt taszítja a hosszú hajú férfi. Azt mindenki elfogadja, de ha egy férfi nem vonzódik úgy a rövid hajhoz, akkor "nem elég tökös"/"irányítani akarja az általa elnyomott nőt".

Az zavar, hogy nem tudom a tudtára adni jóérzéssel. Ha elmondanám az őszinte gondolatomat, akkor az kifejezetten bunkó lenne "bocsánat, de nehezebben érzek fizikai vonzalmat így". Mondani ezt egy olyan cselekedetre, amit több év visszacsinálni, biztosan nem esne jól. A kommenteknek megfelelően most csöndben várok, majd ha nőtt a haja és menne fodrászhoz, akkor felhozom neki. Addig meg valami lesz.

A kérdésben kifejezetten leírtam, hogy nem betegségről van szó, nem is méltatom válaszra a kommentelőt.

A szándékos szakállnövesztés azért nincs szerintem egyensúlyban, mert azt 5 perc munka visszacsinálni, hajat pedig évekbe telik visszanöveszteni.

2021. okt. 10. 21:02
 27/31 anonim ***** válasza:
71%

A párom is a hosszú hajat preferálja... Tényleg szuper volt, főleg, mikor télen csak az, hogy teljesen megszárítsam 2 órámba telik.

Szóval én is levágattam vállig érőre, és nem érdekel, hogy mennyire tetszik neki vagy sem.

Nem ő szenved vele órákon keresztül, vagy épp kap hőgutát a nyáron.

2021. okt. 11. 14:33
 28/31 anonim ***** válasza:
72%

"bocsánat, de nehezebben érzek fizikai vonzalmat így - az mondjuk elég gáz, hogyha egy ilyen marhaság miatt nem kívánod annyira.

Ne a frkaddal gondolkodj, mert nem tini vagy.

2021. okt. 11. 14:35
 29/31 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ezt a kérdést felejtsd el. Mit vársz itt ezektől az amazonoktól de komolyan? 😀 99%uk azt hiszi, hogy azért mert ott egy vágás a lába között már mindent lehet. 😀 fúhte...
2021. okt. 11. 17:43
 30/31 anonim ***** válasza:
22%
loool nem vagathatja le a hajat mr.incel? 🥴
2021. okt. 11. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!