Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem kevesli a szexet, azt hiszi, már nem tetszik nekem. Min változtathatnék?
Ha a feleségednek a testiség a fő szeretet nyelve, neked pedig nem, az nehéz helyzet (nálunk is ez van), de nem kezelhetetlen, csak rengeteg őszinte, negatív érzelmektől mentes kommunikációt igényel a megoldása.
Plusz ahogy már írták, más frontokon fejezd ki akkor még erőteljesebben, hogy szereted őt: virág, bókok, közös programok. Ha nincs kedved a szexhez, akkor legalább ölelgesd meg picit, csókolózzatok elalvás előtt, adj hangot annak, hogy milyen dögös, és mondd, hogy ha kipihented magad, akkor majd hancúroztok egy jót stb.
Meg kell találnotok az arany középutat, mert nem jó, ha bármelyik fél is elhanyagolva érzi magát, akár okkal, akár ok nélkül.
#4-es nem szó szerint érti az arany középutat, az csak egy freudi elszólás. Vagy értheti arany középútként hogy mégiscsak átküldöd hozzám...
De figyu, ez milyen kérdés.. kevesli a szexet a nejem, jaj mit csináljak? Hát mit csinálj te okos, vedd a nyakadba a lábait és hajrá, ilyet hülyeséget én még nem is hallottam, tuti hogy ez valami kamukérdés.
Oké,oké, értem én, hogy nem kell állandóan szexelni, én sem szeretnék minden nap, de azért érdekel, mikor szexeltetek utoljára? Nem gondolom,hogy a feleséged ok nélkül van megbántódva...ha 2 hete nem nyúltál hozzá, akkor megértem őt!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!