Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem kevesli a szexet, azt hiszi, már nem tetszik nekem. Min változtathatnék?
Ha a szexre nem is vágysz, attól még őt kielégítheted. Szerintem te el se tudod képzelni, hogy milyen szörnyű, amikor az emberhez nem nyúl hozzá a másik. Önmagában is válóok lehet.
Nekem volt ilyen kapcsolatom, fél éven belül teljesen tönkretette az önbizalmam. Idővel egyszerűen már egész nap máson se jár az ember esze, csak hogy mi lehet a baj vele, és azt lesi, hogy a másik nem csinál-e olyasmit, ami arra utal, hogy megcsalja. Bele lehet őrülni.
Ha már házasok vagytok, akkor a minimum, hogy figyeled az igényeit és egy kicsit megerőlteted magad. (Egyébként a nagyszüleim ugyanebbe a helyzetbe futottak bele, ezért aztán a kedves, öreg nagymamám mindenkinek azt a tanácsot adja, hogy eszébe ne jusson úgy házasodni, hogy nem tudja, összeillenek-e a szexben!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!