Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik baratomek iden nalunk toltottek egy par napot, de ugy erzem, a baratomnak tetszik a felesegem. Nem akarom, hogy jovore jojjenek. Mit tegyek?
Udv,
Tanacsot szeretnek kerni, hatha itt tud valaki segiteni. Van egy baratom, akit 5 eve ismertem meg, mikor kint eltem par honapig Franciaorszagban, neki is van felesege. Azota felesegemmel mi is kikoltoztunk. A baratommal nem talalkoztam mar joideje, igy most 2-szer jottek hozzank, legutobb nyaron voltak, elotte meg karacsonykor, ekkor egy nagyobb barati tarsasag jott ossze.
Telen talalkozott eloszor a felesegemmel, lathatoan jol osszeismerkedtek, orultunk egymasnak, nagyon jo par nap volt, atbeszeltunk egy kozos munkat vele es a tobbiekkel. Utana, nyaron meg egyszer jottek, ekkor egy hetig maradtak, elmentunk egyutt ide-oda, megint jol indult minden, annyi kulonbseggel, hogy 1-2 nap utan ereztem "nyomul" a felesegemre, aki meg hagyja. Mindig egyutt tancoltak, az o feleseget lathatoan semmi nem zavarta, nekem viszont furcsa volt nehany szituacio. Nem problemaztam, jol valtunk el, viszont en nem szeretnem, hogy megint jojjenek.
Felesegem mondta, hogy miert nem jonnek telen, mert a baratom felhivta telefonon (allitolag engem keresett), megint csinalhatnank programokat, mondtam hogy en most lehet nem fogok raerni, meg amugy is kicsit tulzasba vitte a dolgokat. Ettol teljesen megsertodott, meg el is sirta magat. Az az igazsag, hogy kellemetlenul erzem magam hogy ilyet gondolok a baratomrol, de az az egy het nekem betett es ugy erzem, ha megint eljonnenek, rosszul sulne el.
Nem tudom, hogy kezeljem a helyzetet, sokat dolgozom ugy erzem a felesegem nem teljesen oszinte velem. En azt hiszem, tartok a baratomtol, nem bizom benne.
Ha ez velem történne, teljesen kiborulnék, hogy végre van a férjemnek egy normális barátja, akivel nem csak illendőségből beszélgetek az időjárásról, erre féltékeny lesz rá. A barátod feleségének természetes volt ez a viselkedés. A feleségedet senki nem csábította el, csak jól érezte magát egy barátod társaságában. Az emberek nagyon tudnak örülni, ha van néha normális társaságuk a párjukon kívül is. Szerintem te rémeket látsz. Évi 1-2x találkozásból, amikor ott van a két házastárs, ugyan mi lehetne? Van a feleségednek olyan ellenkező nemű ismerőse, akivel bizalmi kapcsolatban van? Mert ha a barátod az első, akivel rajtad kívül jól érzi magát, akkor ennek tudható be a féltékenység.
Egyébként a találkozást biztos el tudod kerülni, minden kapcsolatot le lehet építeni. Az viszont lehetséges mellékhatás, hogy a feleséged úgy fogja érezni, kisajátítod, neki már baráti kapcsolatai sem lehetnek, mert jön a féltékenység.
Aki azt irta, nincsenek a felesegemnek baratai: Tevedsz, rengeteg baratunk van itt, ahol elunk, nagyon sok korben mozgunk, O is naponta ismer meg embereket. Szeretjuk a tarsasagi dolgokat, szeretunk masokkal osszeulni, elmenni a tengerhez stb.
Igy ismeretlenul nehez meselni magunkrol, de a baratom olyan, akit nem igazan erdekelnek a kotottsegek semmilyen teren, a felesege is hasonlo. Amikor valakinek a felesege ugy tancol egy ferfivel, hogy vegig olelkeznek, aztan elvonulnak nevetgelni, nehez arra gondolni, hogy csak joban lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!