Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik házasságna szexelnek ők hogy védekeznek a nemi betegségektől?
Mi a családunkban mivel vallásosak vagyunk mi nem használunk óvszert vagy bármilyen fogamzásgátlót
Érdekelne hogy akkor hogyan védekeznek a betegségek ellen?
Barátommal mindig védekezünk
Majd később szeretnék vele gyereket
Mit kell ezen túlragozni? Csak az extrém vallássoak tiltják a fogamzásgátló módszereket, de belőlük egyre kevesebb van. Nem kell a családod orrára kötni hogy védekeztek, és kész. Gondolom nem ez lesz a téma a vasárnapi húsleves mellett. Ezeregyféle módszer van, ha nem akarsz óvszert használni. Tabletta, hüvelygűyűr, pesszárium, méhszájsapka, spermicidek + megszakítás.
A férjem előtt nem volt partnerem. Az első évben óvszert használtunk, utána fogamzásgátló tablettát szedtem, most megint óvszert, mert a tablettától bőrproblémáim lettek. Neki volt előttem partnere, de ő is, én is rendszeresen járunk szűrésre. Fertőzést egyébként el lehet kapni nyilvános wC-.n meg strandon is pl, szóval a nőgyógyászati vizsgálatok nagyon fontosak.
Meg nem voltam nőgyógyászatnál
Anyukám nem visz magamat még nem tudok elmenni mert mozgássérült vagyok, minden hova szülők visznek el
Nem akarok semmi fogamzásgátlót használni, semmilyen tabletta vagy ilyesmi
Majd csak akkor akarok gyereket mikor már nem szülőkkel élek és el tudom tartani magamat és a gyerekemet
2 vagy 3-mar szeretnék majd
Még kérdéses hogy vele maradok de remélem
Figyelmzavaros nem tudom hogy hogy fogom bírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!