Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek érezteti, szóváteszi, hogy sokkal kevesebb a fizetéseket, mint neki?( ha így van) Hogy kezeli? Ő ezért jobban beleszól a pénzügyi dolgokba, nagyobb a súlya, hogy mit szeretne?
"Férj vagyok, konkrétan 3x annyit keresek és kerestem is mindig, mint a feleségem. Én néha odamondogatom azért, nem sűrűn persze. Csak hogy érezze a törődést😄.
De nem akar jobban fizető állást keresni magának, neki így is jó." Persze, hülye incel, még munkád sincsen...folyamatosan itt büfögsz és siránkozol.
A covid miatt megszűnt a munkahelyem és fél évig nem találtam állást. Egyszer sem hallottam a férjemtől, hogy szóvátette volna. Sőt! Mondta is, hogy ez így sokkal jobb, mert legalább van időm finomakat főzni. :D
A kassza közös, azt a keresettől függetlenül én kezelem, mert a férjem elmondása szerint úgy tudok spórolni, ahogy senki más. :D
A nagyobb kiadásokat megbeszéljük, elvégre közösen élünk, közös a pénz és mindkettőnk életére hatással van.
Ezert mondtam meg a baratomnak, hogy csak az anyagiak (akar papiron is) torteno letisztazasa utan szulok gyereket, hazassag utan.
Ergo onnantol nincs te penzed-en penzem, mert egy gyerek egy no anyagi helyzetet tartosan tonkrevagja.
#24: Te most poénkodsz, ugye?
Ha valaki átmenetileg otthon, férfi, nő, igenis lássa el a háztartást.
11: sajnos a férjed nem értette meg a házasság lényegét. Nincs én pénzem meg te pénzed, mert a házasság vagyonközösség. Ha gyerek is van, akkor meg főleg. Nyilván az anya tud csak szülni, így ő fog kiesni a jövedelemszerzésból hosszú időre. De a gyerek attól még közös, ugyanúgy az apáé is, akire az anya vigyáz. Ez ugyanolyan munka, csak nem jár érte olyan sok pénz.
Az, hogy olyan lesz a konyha, amilyet ő akar, szimpla tahóság a részéről. Hogy te nem járhatsz tornázni, az úgyszintén. Nem is értem, miért tűröd, hogy így lealázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!