Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjetek érezteti, szóvátesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjetek érezteti, szóváteszi, hogy sokkal kevesebb a fizetéseket, mint neki?( ha így van) Hogy kezeli? Ő ezért jobban beleszól a pénzügyi dolgokba, nagyobb a súlya, hogy mit szeretne?

Figyelt kérdés
Ilyenkor külön vagy közös kassza van?
2021. aug. 2. 07:21
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

A férjem mondja nekem, hogy amíg nem adok annyit bele, mint ő, addig ne is akarjak csak annyit beleszólni, amire az én kerestemből futja, de ne kényszerítsem a családot a kevés pénzem miatt csak arra, ami az én fizetésemből futja, majd ő megveszi ( pld konyhabútort) , de olyat, amilyet ő akar, hisz ő fizeti.

A hobbyra azt mondja, hogy nincs költekezés, nincs hobbizás kevés pénzből ( tornázni jártam a covid előtt)...ne akarjak elvenni a családtól és a magam szórakoztatására elverni a kevés pénzem.

Amikor összeházasodtunk, egyformán kerestünk. Aztán én babáztam, ő karriert csinált.

2021. aug. 2. 08:10
 12/39 A kérdező kommentje:

Akinek több a bevétele, az hobbizhat, költhet a hobbjára, hisz futja rá, akinek kevesebb, az zárkózzon fel előbb és utána jöhet a hobbizás úgy az igazságos?

Pls azt mondta, hogy ő 1/2 7-kor indul a munkába, előtte a torna helyett menjek ki az utcára és futkossak, mert az ingyen van, de ne délután menjek, mert akkor a gyerekekkel legyek ( ő heti kétszer kosarazik).

2021. aug. 2. 08:20
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
A férjem jóval többet keres nálam. Ettől függetlenül, közösen hozzuk meg a döntéseket a legapróbb kérdésben is. Ugyanúgy van beleszólásom mindenbe. Szerintem ez lenne a normális.
2021. aug. 2. 08:34
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez a helyzet mint a 13as válaszolónál.

Annyi különbséggel, hogy most terhes vagyok szóval nem is dolgozom, így nyilván az ő keresete a mérvadó😅

Minden pénzügyi dologról együtt döntünk, nincs olyan, hogy enyém vagy tiéd. Ha bármit veszünk azt előre megbeszéljük.

Neki is van hobbija ami relatív sokba kerül viszont ő ezt is megbeszéli velem, de ebben ennek ellenére sem korlátozom soha, pláne, hogy mellette megvan mindenünk.

Szerintem ez lenne a normális.

2021. aug. 2. 08:37
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező itt a férjeddel van a baj nem a válaszolókkal és párjaikkal. Neked kellett volna normális pasit találni
2021. aug. 2. 08:38
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Az anyagiak közösek és a döntések is. Ha ez valakinek nem tetszik, ne hazasodjon. A jobban kereső fel (akar nő, akar férfi) nem uralkidhat a másikon.
2021. aug. 2. 08:51
 17/39 anonim ***** válasza:
76%

2, első kommentelő vagyok, van félretett pénzünk, szépítjük a házat, nyugdíjra teszünk félre stb. Ami ezen felül marad, miért ne költhetné magára? Én is magamra költök x összeget, de nekem nincs drága hobbim. Hadd költse, miért ne költhetné, ha emellett minden kötelezettség ki van fizetve, ettünk és félre is van téve?

Viszont én a helyedben átgondolnám a házasságom, nagyon nem oké itt valami.

2021. aug. 2. 09:02
 18/39 anonim ***** válasza:
94%
Nincs olyan, hogy én pénzem, te pénzed. Ő keres egy havi fix összeget, nekem jelenleg jön a gyes+csp-k fixen, illetve van egy induló kisvállalkozásom, amire vagy van időm 4 gyerek mellett, vagy nincs, ez is hoz némi bevételt. Ez így egyben a MI pénzünk, nincsen leosztva, mire mennyi jut vagy hogy ki költhet többet magára.
2021. aug. 2. 09:02
 19/39 anonim ***** válasza:
96%

"Amikor összeházasodtunk, egyformán kerestünk. Aztán én babáztam, ő karriert csinált."

A férjed egy igazi suttyó. Semmi előjele nem volt ennek?

2021. aug. 2. 09:10
 20/39 anonim ***** válasza:
26%

Férj vagyok, konkrétan 3x annyit keresek és kerestem is mindig, mint a feleségem. Én néha odamondogatom azért, nem sűrűn persze. Csak hogy érezze a törődést😄.

De nem akar jobban fizető állást keresni magának, neki így is jó.

2021. aug. 2. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!