Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek érezteti, szóváteszi, hogy sokkal kevesebb a fizetéseket, mint neki?( ha így van) Hogy kezeli? Ő ezért jobban beleszól a pénzügyi dolgokba, nagyobb a súlya, hogy mit szeretne?
A férjem mondja nekem, hogy amíg nem adok annyit bele, mint ő, addig ne is akarjak csak annyit beleszólni, amire az én kerestemből futja, de ne kényszerítsem a családot a kevés pénzem miatt csak arra, ami az én fizetésemből futja, majd ő megveszi ( pld konyhabútort) , de olyat, amilyet ő akar, hisz ő fizeti.
A hobbyra azt mondja, hogy nincs költekezés, nincs hobbizás kevés pénzből ( tornázni jártam a covid előtt)...ne akarjak elvenni a családtól és a magam szórakoztatására elverni a kevés pénzem.
Amikor összeházasodtunk, egyformán kerestünk. Aztán én babáztam, ő karriert csinált.
Akinek több a bevétele, az hobbizhat, költhet a hobbjára, hisz futja rá, akinek kevesebb, az zárkózzon fel előbb és utána jöhet a hobbizás úgy az igazságos?
Pls azt mondta, hogy ő 1/2 7-kor indul a munkába, előtte a torna helyett menjek ki az utcára és futkossak, mert az ingyen van, de ne délután menjek, mert akkor a gyerekekkel legyek ( ő heti kétszer kosarazik).
Nálunk is ez a helyzet mint a 13as válaszolónál.
Annyi különbséggel, hogy most terhes vagyok szóval nem is dolgozom, így nyilván az ő keresete a mérvadó😅
Minden pénzügyi dologról együtt döntünk, nincs olyan, hogy enyém vagy tiéd. Ha bármit veszünk azt előre megbeszéljük.
Neki is van hobbija ami relatív sokba kerül viszont ő ezt is megbeszéli velem, de ebben ennek ellenére sem korlátozom soha, pláne, hogy mellette megvan mindenünk.
Szerintem ez lenne a normális.
2, első kommentelő vagyok, van félretett pénzünk, szépítjük a házat, nyugdíjra teszünk félre stb. Ami ezen felül marad, miért ne költhetné magára? Én is magamra költök x összeget, de nekem nincs drága hobbim. Hadd költse, miért ne költhetné, ha emellett minden kötelezettség ki van fizetve, ettünk és félre is van téve?
Viszont én a helyedben átgondolnám a házasságom, nagyon nem oké itt valami.
"Amikor összeházasodtunk, egyformán kerestünk. Aztán én babáztam, ő karriert csinált."
A férjed egy igazi suttyó. Semmi előjele nem volt ennek?
Férj vagyok, konkrétan 3x annyit keresek és kerestem is mindig, mint a feleségem. Én néha odamondogatom azért, nem sűrűn persze. Csak hogy érezze a törődést😄.
De nem akar jobban fizető állást keresni magának, neki így is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!