Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális családban a nagyobb kiadásokat meg szokták beszélni, ugye?
Figyelt kérdés
Férjem látott egy kocsit, ami tetszett neki. Jó áron volt. Nekem azt mondta, ezt most inkább nem veszi meg. Tegnap este egy kérdésnél kiderült, hogy ő ma délután megy és megnézi. Ez nála azt jelenti, hogy meg is fogja venni. És ezt a haverjával megbeszélte. Én is azt mondtam volna, vegye meg, mert tényleg jó vétel. De hogy ennyire sem méltat, hogy megemlítse. És most én vagyok a balhés, meg a feszültség generáló, mert kiakadtam ezen, hogy egy több százezer forintos kiadást nem hajlandó még csak meg sem említeni.2020. jún. 17. 07:13
2/20 A kérdező kommentje:
De tényleg én vagyok a minden szemét, mert szóvá mertem tenni. És csak röhög rajtam.
2020. jún. 17. 07:22
3/20 anonim válasza:
Ez alap lett volna. Egy normál családban szerintem minden kiadást -legalább nagy átlagban- át kell beszélni, bár manapság nagyon sokan külön kasszán élnek.
Ha mégis közös, akkor eleve meg kel határozni meddig lehet "nyújtózkodni", és ez még a rezsire/élelmiszer/kisebb kiadásokra is vonatkozik.
4/20 anonim válasza:
Szarba se vesz, kiröhög... Csodás férjed van, gratulálok!
5/20 A kérdező kommentje:
#4 tudom, rá kellett jönnöm. Bezzeg engem számon kért, ha vettem a gyereknek fagyit. Vagy minek megyünk moziba, felesleges pénzkidobás. Üljünk a tv előtt és az teljesen jó.
2020. jún. 17. 08:06
7/20 A kérdező kommentje:
Sajna nekem nincs rá pénzem. Elmegy a hitelre, meg a havi kajára.
2020. jún. 17. 08:47
8/20 anonim válasza:
Állj!
Ki kereste meg rá a lóvét?
9/20 A kérdező kommentje:
Azt állítja, nincs pénze. De ez csak felém duma. Nekem fillérre el kell számolnom a költéseimmel. Nekem sosem marad pénzem a fizetésemből arra, hogy vegyek magamnak néha egy jobb ruhát, vagy egy kicsit drágább cipőt. Én hiába keresem meg a pénzt, az elmegy kajára, hitelre, meg a gyerek dolgaira. Ő sosem vásárol be, nem vesz a gyereknek ruhát, ajándékot, tisztítószert. Semmit nem fizet, csak a havi rezsit. Úgy én is tudnék elrakni pénzt.
2020. jún. 17. 09:22
10/20 anonim válasza:
Kinek a gyerekerol van szo? Gondolom nem o az apja. Mindenesetre az en ertelmezesemben olyan nincs, hogy CSALAD eseten kulon kassza, igy nyilvan nem art megbeszelni a dolgokat. Nalunk kulon kassza van, bar elmeletben kozos, csak gyakorlatilag nem, nem szolok bele a parom koltekezesebe, de egyebkent mindent elmondunk egymasnak, mikre tervezunk kolteni. Amint lenne gyerek is, onnantol meg plane minden kozos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!