Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális családban a nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális családban a nagyobb kiadásokat meg szokták beszélni, ugye?

Figyelt kérdés
Férjem látott egy kocsit, ami tetszett neki. Jó áron volt. Nekem azt mondta, ezt most inkább nem veszi meg. Tegnap este egy kérdésnél kiderült, hogy ő ma délután megy és megnézi. Ez nála azt jelenti, hogy meg is fogja venni. És ezt a haverjával megbeszélte. Én is azt mondtam volna, vegye meg, mert tényleg jó vétel. De hogy ennyire sem méltat, hogy megemlítse. És most én vagyok a balhés, meg a feszültség generáló, mert kiakadtam ezen, hogy egy több százezer forintos kiadást nem hajlandó még csak meg sem említeni.
2020. jún. 17. 07:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De, a saját gyereke.
2020. jún. 17. 09:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi ez a rendszer nalatok, ha kozos gyerekrol van szo, hogy a penz meg kulon van es a gyerekre is te koltesz? Nalam ez boven valook lenne, ha mar nyomorgok, legalabb egyedul nyomorogjunk, ne ugy, hogy a ferj/apa kozben habzsidozsizik mellettunk🙄
2020. jún. 17. 09:59
 13/20 anonim ***** válasza:
16%
Kellett a kocsi? Pl.: melóba járni, vidéken éltek, messze a doki,...
2020. jún. 17. 10:06
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Jajj már megint te vagy? Az előző kérdésnél is leírtuk már vagy 20an, hogy válj el, akkor legalább a gyerektartást kötelező lesz fizetnie. De nyafogj csak, attól majd jobb lesz.
2020. jún. 17. 10:43
 15/20 anonim ***** válasza:
8%
Mit szólsz bele a nagyok dolgába? Ha megtetszett neki, megveszi, legalább új autóval hurcolja a segged. Jobb lesz neked is nem? Ha meg te adsz neki pénzt egyéb másra, ő meg saját magára fordítja amit ő keres, akkor meg így jártál. Minek mentél hozzá?
2020. jún. 17. 13:11
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem hurcolássza a seggem, én bringával járok. Nekem sajnos nincs autóm, mert az költség. Úgyhogy b nekem ehhez az autóhoz nem lesz közöm.
2020. jún. 17. 13:19
 17/20 anonim ***** válasza:
15%

16.-ra.

Mégis vele vagy, szültél neki, eteted, alá fekszel,... szóval csend, és irány a konyha!

2020. jún. 17. 13:20
 18/20 A kérdező kommentje:
#17, inkább nem írom le, mit gondolok, mert kitiltanak innen.
2020. jún. 17. 13:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de 3n se értem miért élsz ebben a házasságban. Te fedezed a kiadásaitokat,a közös gyereketeknek is,ahogy írod. Ha elválsz nem kell számot adnod,fizeti a gyerektartást,elviszi a gyereket láthatásra,és szabadabb lehetsz,ismerkedhetsz. Mi köt még hozzá?
2020. jún. 17. 14:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyèbkènt meg ha házasok vagytok, akkor vagyonközössèg van. Ami pènzt esetleg gyűjtöget

a bankszámláján, egy esetleges válás esetèn annak a fele tèged illet. Ès így van ez minden házasság alatt szerzett ingósággal is.

Már règ válnod kellett volna, nem hagyni, hogy kihasználjon.

2020. jún. 17. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!