Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak akik házasok nalatok van ilyen?
18as, egyáltalán szeretitek ti egymást?
Nem beszélitek meg a kiadásokat, illetve nem segítetek egymásnak!
Tudod hogy néz ki ez nàlunk? Én cserélem a villanyt, a kislányom tartja a széket(hogy fontosnak érezze magát, bohóckodunk, közben magyarázok, aztán leadom, megfoghatja, megpróbàlja lemosni a zuhannyal, majd utànamosom, aztán segíthet visszaszerelni is, és EGYÜTT csinàltuk, közös program volt, nem munka és jól éreztük magunkat!
Nemtudom te mit tolsz el, de minimum a gyereket be kellene vonnod. Együtt kellett volna ásnotok, bohóckodni a vízzel, megfigyelni a gilisztát, kiválogatná a csavarokat, kereshetne vakondot, játszhatnátok közben, vagykeverehetné a fugát.. Aztán nem munka van, hanem velük vagy! És örültök egymásnak, együtt viccesebb és gyorsabb is!
Nem tudom mi van a családotokkal, de valami nagyon nem oké!
#9. Végre valaki "próbál" tájékozódni a válaszadása előtt, s a kérdéseivel segíti a többieket is.
Nem gyakori a gyakorin :)
És a válasz: Nálunk mindenki oda megy, ahová akar :)
7 -es ne vedd magadra, nőként írom, hogy 9-es egy hülye picsa.
De tényleg, igazi picsa.
Ha kevesebbet dolgoztál volna az lett volna a baj. Egy fizetésből négy embert eltartasz, nincs magadra sem fél órád és mérgezőnek állít be.
Hát te is 9-es megbaszhatnád magad, Ritkán leszek ilyen dühös emberre, de ha én így élnék, és valaki a szemembe ezt mondaná, falba is verném a fejét.
Kérdező válj el szépen. Komolyan. Ilyen nők az igaz házisárkányok.
Egyre szorosabb lesz a hurok. Nem hinném, hogy csak ilyen téren fogja a gyeplőt. Szép lassan az ilyen kapcsolatoknál jön egy harmadik aki nem fojtogat.
Szóval időben válts
Pontosan, bár kell a kutyának a házasság. 27-es szintén ingyenélő :D
8 éve nem dolgozik a neje, de sebaj, tessék ilyen nőt feleségül venni, ez ám a jó.
Tudod drága 27-es veled ellentétben nekem van saját életem. Nem vagyok ilyen semmirekellő mint te. Van munkám, van hobbim, vannak barátaim.
Ha a társam menni akar haverokkal menjen
szénné égnék, hogy egy évtizede nem dolgoztam már.....
22: nem értem hogy jön ide a gyerek. Én is foglalkozom velük, 2*50 perc elvinni a suliba és elhozni. Heti 3 lovaglás 2 óra úttal együtt. ha nem is minden nap viszem de heti 5 óra suli hurcolas 6 lovaglás mert az 95 százalékban enyém már 11 óra. Emellett hétvégeken főzünk együtt tanulok is vele mert ő idegen nyelven is tanul így én tudok neki segíteni . Összeadva napokra leosztva napi 3 óra gyerekezes átlagban megvan. és nem számoltuk a nyaralást , azt hogy elmegyunk ide oda hétvégeken, illetve ha szerelek kisebb dolgokat akkor segítenek.
De nekem a kert felasasa vakondhalo feltepese öntöző újra lerakasa, kicsit a föld arrebbrangatasa mert a ház felé lejtett a terep nem pihenés, ha ott vannak a gyerekek ha nem. Nem tehetek arról hogy így érzek.
Szabadban iszogatni? Mint a csövik?
Nekem azzal semmi bajom, ha elvan a kis pajtásaival, de az iszogatást mint hobbit nagyon szánalmas időtöltésnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!