Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek? Nem tudom hogyan lehetnénk ujra a régi boldog házasok? Férfiak tanácsát is szívesen fogadom.
8 éve vagyok a férjemmel,van egy 3 éves kisfiunk.
Pár napja nagyon furcsán viselkedik. Uj telefon,ruhák,parfüm stb.
Azt mondja hogy a facebookon beszélget valakivel(persze nekem nevet nem mond,nem tudom a jelszavát).
Egész nap kötöszködik velem mindenbe beleköt csak hogy flegmán tudjon beszélni velem.
Mostanában még anyagilag se járul hozzá a családi dolgokhoz. Én sajnos sehova sem tudok menni senkim sincsen. Ő se megy el mert azt mondta hogy közös néven van a házunk nem megy sehova.
Mit tanácsoltok,mit tegyek? Tegyem féltékennyé,menjek éljem az életem? Nem tudom mit tegyek?! Azt mondja hogy ö már nem szeret.
Férfiként írom, hogy az új p*nci varázsával versenyre nem kelhetsz. Teher vagy részére, kolonc.
Éld az életed, ez most a legjobb, amit tehetsz.
A hazassag szent eros kotelek
Kuzd erte !!!
A ferjed megkisetettek
Szeressd beszelj vele fozz neki szexelj vele.
Ne add fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!